Super League: Προς αποχώρηση από την Ξάνθη Καντά, Πολέτο και Καμαρά

Εντυπωσιακά ξεκίνησε τη σεζόν η Ξάνθη, αλλά μετά το διπλό στη Ριζούπολη επί του Παναθηναϊκού φαίνεται να έχει αδειάσει και πλέον μετράει πέντε ματς χωρίς νίκη, αν συμπεριλάβουμε και αυτό του Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Λάρισας.

Σε αυτό το χρονικό διάστημα η Ξάνθη δεν έχασε μόνο μία φορά. Ήταν το 0-0 με τον Ολυμπιακό, στο οποίο δεν έκανε σχεδόν τίποτα επιθετικά, αλλά κατάφερε να διατηρήσει απαραβίαστη την εστία της.

Υπάρχει προβληματισμός τελευταία για την πτωτική πορεία και θεωρείται δεδομένο πως ο Ιανουάριος θα φέρει αλλαγές. «Έως τότε, βέβαια, μπορεί να έχει αποχωρήσει και ο Κίκο Ραμίρεθ», επισημαίνει σε ρεπορτάζ του για την ομάδα του ΑΟΞ το Sportime.

«Με εκείνον, όμως, στον πάγκο φαίνεται πως ο Σοφιάν Καντά δεν έχει μέλλον στην Ξάνθη», προσθέτει η εφημερίδα. Τη φετινή σεζόν είναι πραγματικά… αόρατος και όλα δείχνουν πως το διαζύγιο θα βγει ένα εξάμηνο νωρίτερα του αναμενόμενου (έχει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι).

Υπάρχουν και άλλοι παίκτες που στο πρωτάθλημα δεν έχουν αγωνιστεί. Ο Λούκας Πολέτο, για παράδειγμα, δεν έχει καμία συμμετοχή και ο Κάσα Καμαρά έχει αγωνιστεί μόλις 9 λεπτά. Ωστόσο, αμφότεροι έπαιξαν στο ματς Κυπέλλου. Ο Καντά ούτε εκεί! Για την ακρίβεια ήταν εκτός αποστολής.

Την περσινή σεζόν είχε 25 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και άλλες τρεις στο Κύπελλο με τους Θρακιώτες ο 27χρονος Γάλλος μεσοεπιθετικός. Συνεπώς ο Καντά, καταλήγει το δημοσίευμα, μάλλον κουνάει μαντήλι αλλά οι Πολέτο και Καμαρά δεν πάνε επίσης πίσω…