Παρών στην τεράστια νίκη του Παναθηναϊκού στο Κάουνας ο Δημήτρης Παναγιωτόπουλος της Ασπίδας Ξάνθης

Ο κόουτς της Ασπίδας Ξάνθης Δημήτρης Παναγιωτόπουλος είναι γνωστός για τα φιλοπαναθηναϊκά φίλαθλα αισθήματά του.

Συχνά άλλωστε σχολιάζει τις επιτυχίες αλλά και τις αποτυχίες του τριφυλλιού στις διάφορες διαδικτυακές συζητήσεις που κάνει με τους φίλους του.

Το βράδυ της Τριτης εξέπληξε τους πάντες όταν ανέβασε βίντεο μέσα από το γήπεδο, από τον αγώνα της Ζαλγκίρις Κάουνας με τον Παναθηναϊκό στη Λιθουανία.

Το τριφύλλι στην πρώτη αναμέτρηση για την Ευρωλίγκα χωρίς τον Αργύρη Πεδουλάκη στον πάγκο του κατάφερε να πάρει ένα τεράστιο διπλό και ο Παναγιωτόπουλος ήταν παρών.

Ήταν ένας από τους περίπου 50 φίλους της ομάδας που ταξίδεψαν στην Λιθουανία. Αν και οι περισσότεροι ταξίδεψαν με το τάρτερ της αποστολής, ο ίδιος διευκρίνισε σε σχόλιό του κάτω από την σχετική ανάρτηση του σχετικού θέματός μας στο facebook ότι ο ίδιος ταξίδεψε μόνος του. Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε φωτογραφία που πιστοποιεί την παρουσία του.

Δείτε τον να πανηγυρίζει δεξιά στην κεντρική φωτογραφία, με το τζιν και το μπλε φούτερ. Χάρη στην στυλιστική του επιλογή διαφοροποιήθηκε από τα πράσινα των υπόλοιπων Ελλήνων στην εξέδρα, αλλά η χαρά του για την νίκη και κυρίως την εμφάνιση του Παναθηναϊκού είναι εμφανής, έστω και αν στην φωτογραφία σχεδόν ο μισός έχει… κοπεί. Παρακάτω μπορείτε να δείτε την θέα που είχε ο ίδιος από την θέση που βρέθηκε στο γήπεδο, πίσω σχεδόν από τον πάγκο του τριφυλλιού…