ΕΣΠΕΘΡ: Τρίποντο επί του ΑΟ Σερρών με μεγάλη ανατροπή στην πρεμιέρα του Έβρου Σουφλίου

Με 3-1 σετ επικράτησε ο ΑΣΑ Έβρος Σουφλίου του ΑΟ Σερρών, στην πρεμιέρα του για το Πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Ανδρών, καθώς οι Εβρίτες είχαν ρεπό στην 1η αγωνιστική.

Οι παίκτες του Νίκου Μούχλια αιφνιδιάστηκαν και έχασαν το πρώτο σετ με 22-25 σε 31 λεπτά. Αυτό ήταν και το σετ με τη μεγαλύτερη διάρκεια. Αμέσως ξύπνησαν και δεν άφησαν περιθώρια για να αμφισβητηθεί η ανωτερότητά τους.

Επέτρεψαν στους Σερραίους να πετύχουν μόλις 16 πόντους στο 2ο σετ που είχε πάντως διάρκεια 29 λεπτών, 18 πόντους στο 3ο σετ που κράτησε 21 λεπτά και 20 πόντους στο 4ο και τελευταίο σετ που είχε διάρκεια 28 λεπτών.

Κάπως έτσι ο Έβρος Σουφλίου έφτασε στο πρώτο τρίποντο της χρονιάς, πιο εύκολα από ό,τι δείχνει το τελικό σκορ. Πρώτος διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μαργαριτίδης και δεύτερη η Ντεληλάμπρου.

Τα σετ: 3-1 (22-25, 25-16, 25-18, 25-20)

ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ (Νίκος Μούχλιας): Καψαλιάρης (c), Λιαλιάρης, Παπαδημητρίου, Τσιαμίτας, Μουχταρίδης (λ), Ιασ. Αλεξούδης, Πατσιάς (λ), Αθ. Αλεξούδης, Μπράτσας, Μπαλάτσης, Γαμάγας, Μανουκιάν.

ΑΟ ΣΕΡΡΩΝ: Παναγιώτου, Νικ. Καραγκιόζης (c) (λ), Μπορμπόκης, Κόκκινος, Πυρίνης, Φράγκος, Παπαδάκης, Καρδούλιας, Κάτος, Μαρκούλης, Ζαχ. Καραγκιόζης.