Σύζυγος γνωστού Θρακιώτη ποδοσφαιριστή και νυν προπονητή δέχθηκε την σεξουαλική επίθεση

Πρώτο θέμα συζήτησης έχει γίνει εδώ και μερικά 24ωρα η σεξουαλική επίθεση που δέχθηκε γυναίκα που κυκλοφορούσε με παιδικό καροτσάκι στην Κομοτηνή και δημοσιοποίησε η ιστοσελίδα tourkikanea, αν και καμία επίσημη ανακοίνωση δεν υπήρξε από την Αστυνομία.

Το θέμα πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις από την στιγμή που το πρωί του Σαββάτου αναδημοσίευσε την σχετική είδηση το ThrakiSportS, από τις ελάχιστες μη αθλητικές ειδήσεις που εδώ και χρόνια έχουμε καθιερώσει να αναμεταδίδουμε από τα άλλα μέσα ενημέρωσης σε καθημερινή βάση.

Από μερίδα κόσμου το περιστατικό αμφισβητήθηκε, ωστόσο όπως αποδεικνύεται, τελικά επιβεβαιώνεται και μάλιστα το θύμα που δέχθηκε την σεξουαλική επίθεση τυγχάνει σύζυγος γνωστού ποδοσφαιριστή και νυν προπονητή, του Σάκη Δανίδη, που έχει κάνει μεγάλη καριέρα σε πολλές ομάδες της Θράκης με αποκορύφωμα φυσικά την παρουσία του στα καλά χρόνια του Πανθρακικού.

Ο Δανίδης αποκάλυψε ο ίδιος το περιστατικό στο προσωπικό του προφίλ στο facebook και στην βάση των δεδομένων, τα περιστατικά ταυτίζονται με όσα έχει αναφέρει και το δημοσίευμα από τα tourkikanea με μικρές διαφορές που δεν αλλάζουν την ουσία. Η καταγγελία του Σάκη Δανίδη, ο οποίος υπενθυμίζεται ότι ήταν και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην Κομοτηνή με το ψηφοδέλτιο του πρώην δημάρχου Τάσου Βαβατσικλή, έχει ως εξής: