Επέστρεψαν στους πάγκους Μουστακίδης – Παπάζογλου! Συνόδευσαν ως προπονητές ομάδα της Αλεξανδρούπολης στην Ορεστιάδα

Μπορεί ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης να αγωνίζεται στην Αθήνα με την Κηφισιά, ωστόσο το πρώην προπονητικό του δίδυμο, ο Σάκης Μουστακίδης και ο Γιώργος Παπάζογλου, έχουν και αυτοί αγωνιστικές υποχρεώσεις αυτό το Σαββατοκύριακο.

Όπως αποκαλύπτεται στις φωτογραφίες που τραβήχθηκαν στο «Νίκος Σαμαρας» της Ορεστιάδας, Μουστακίδης και Παπάζογλου συνόδευσαν ομάδα της Αλεξανδρούπολης που βρέθηκε στην βόρειο Έβρο για φιλικά παιχνίδια με τμήματα ακαδημιών του Άθλου Ορεστιάδας και της βουλγαρικής Αρδα Κιρτζαλι.

Οι αγώνες είχαν καθαρά προπονητικό χαρακτήρα, για αυτό και δεν υπήρξε η παραμικρή ανακοίνωση για την διεξαγωγή τους. Αποτέλεσαν καθαρό τεστ αλλά όπως γίνεται αντιληπτό, δίνουν και είδηση.

Γιατί η ουσία είναι ότι ο Σάκης Μουστακίδης, όπως αποδεικνύεται, έχει επιστρέψει ξανά στους πάγκους και προπονεί προφανώς την ομάδα των επίλεκτων παιδιών των ακαδημιών, για τα οποία έχει γίνει τόσος ντόρος τις προηγούμενες μέρες στην Αλεξανδρούπολη με τις επιστολές και ανακοινώσεις γονέων και της διοίκησης του ΜΓΣ Εθνικός.