ΕΠΣ Ξάνθης: Αναβαθμίζει σε πρώτο προπονητή τον Ηλία Μιχελίδη ο Απόλλων Ξάνθης

Ο Ηλίας Μιχελίδης που ήδη ανήκει στην οικογένεια του συλλόγου του Απόλλων Ξάνθης θα είναι ο αντικαταστάτης του Δηημήτρη Μπακάλογλου στην τεχνική ηγεσία της ανδρικής ομάδας του συλλόγου.

Ο Μιχελίδης το καλοκαίρι είχε αναλάβει προπονητής στα τμήματα υποδομής του συλλόγου των αδερφών Μαρκοσιάν. Στο παρελθόν έχει εργαστεί κυρίως σε ομάδες της Καβάλας, όπως η Αναγέννηση Λιμεναρίων, η Κεραμωτή, η Θράκη Γραβούνας, ο Ναζιανζό Νέας Καρβάλης και ο Εθνικός Καρυάς. Εχει εργαστεί επίσης ως προπονητής στην ΑΠΟΞ αλλά και στις ομάδες υποδομής του Νέστου Χρυσούπολης.

Νωρίτεραμ στην ποδοσφαιρική του καριέρα, έχει συμμετοχές σε όλες τις εθνικές κατηγορίες με ομάδες όπως ο Νέστος Χρυσούπολης, ο ΑΟ Καβάλα, η Δόξα Βύρωνα, τα Τρίκαλα, ο Εθνικός Αστέρας, η Θύελλα Πατρών, η Δόξα Δράμας, ο Πανηλειακός, το Λεωνίδιο, το Πολύκαστρο Κιλκίς και η Αναγέννηση Λιμεναρίων, όπου και ξεκίνησε ως παίκτης – προπονητής την προπονητική του καριέρα.

Ο Απόλλωνας Ξάνθης βρίσκεται στην 5η θέση του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣ Ξάνθης με 14 βαθμούς. Στο σαββατιάτικο παιχνίδι φιλοξενεί τον Ερμή Μάνδρας και για πρώτη φορά μετά από έξι χρόνια δεν θα κάθεται στον πάγκο ο Δημήτρης Μπακάλογλου αλλά ο Ηλίας Μιχελίδης. Η ανακοίνωση του Απόλλων Ξάνθης αναφέρει:

Καλωσορίζουμε τον προπονητή Ηλία Μιχελιδη στον πάγκο της αντρικής ομάδας μας και ευχόμαστε
Καλή επιτυχία με υπομονή και δύναμη στο ρόλο σου Coach!