Οι 20 εκπρόσωποι της Θράκης στον τελικό των Run Greece στο περιθώριο του κλασικού μαραθωνίου της Αθήνας

Την Κυριακή 10 Νοεμβρίου παράλληλα με τον αυθεντικό μαραθώνιο της Αθήνας θα διεξαχθεί και ο τελικός του Run Greece, με τερματισμό στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο, όπου διεξήχθησαν το 1896 οι πρώτοι Ολυμπιακοί Αγώνες.

Στον αγώνα των 3.000 μέτρων θα λάβουν μέρος οι 10 καλύτεροι άνδρες και οι 10 καλύτερες γυναίκες από τους περιφερειακούς αγώνες που διεξήχθησαν στο περιθώριο των Run Greece στο Ηράκλειο της Κρήτης, την Λάρισα της Θεσσαλίας, την Πάτρα της Πελοποννήσου, την Ρόδο των Δωδεκανήσων, τα Ιωάννινα της Ηπείρου, την Καστοριά της Μακεδονίας και την Αλεξανδρούπολη από την Θράκη μας.

Την δική μας περιφέρεια θα εκπροσωπήσουν οι εξής αθλητές:

Ανδρες: Χαράλαμπς Βούλκος, Σαλή Τσιτάκ, Γιώργος Δαμπουδάνης. Τόλης Γκάτζιος, Παναγιώτης Διαμαντάκης, Δημήτρης Καρουτάς, Μεράγια Γκεράλντι, Γιάννης Ψαρόπουλος, Στέφανος Ρόιδος, Γιώργος Μπαρμπαγιάννης.

Γυναίκες: Φωτεινή Μυστακίδου, Κατερίνα Δελή, Ευαγγελία Γιαλαματζή, Ερμιόνη Χασκη, Αθανασία Δημητριάδου, Μαρία Πραφτσιώτη, Ουρανία Στάθη, Χαρίκλεια Ζλατάνη, Κωνσταντίνα Παρλαπάνη, Αναστασία Γιαλαμίδου.

Σύμφωνα με τους ανθρώπους της, η ομάδα της περιφέρειάς μας, όπως αναδείχθηκε από το Run Greece Αλεξανδρούπολης, κατεβαίνει με πολλές ελπίδες διάκρισης και όλοι προσδοκούν σε επιτυχίες σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο.