Γ’ Εθνική: Χωρίς Ζιγκολάρι, Καραγκιόζη και Καλλίδη αλλά με Ντιράρ η 19αδα του Ορφέα Ξάνθης κόντρα στο Οφρύνιο

Τον Αετό Ορφανού ή… Οφρυνίου, όπως είναι η νέα ονομασία της ομάδας που αναμένεται από τη νέα σεζόν να περάσει και στην ΕΠΟ, φιλοξενεί την Κυριακή στο γήπεδο του ΑΟΞ ο Ορφέας Ξάνθης, επιθυμώντας την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα.

Η ομάδα του Μπάμπη Χατζημεστή με εξαίρεση τη νίκη της πρεμιέρας στην Θάσο δεν έχει καταφέρει να πετύχει άλλο τρίποντο, βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη, θα συνεχίσει να βρίσκεται ανεξαρτήτως αποτελέσματος αλλά θα κινδυνεύσει αν δεν πετύχει την πρώτη του εντός έδρας νίκη στο ματς της Κυριακής προερχόμενος και από την εντός έδρας ήττα από τον Πανδραμαικό.

Ο Μπαμπής Χατζημεστής ανακοίνωσε μέσω διαδικτυου την 19αδα της ομάδας από την οποία απουσιάζουν οι Καραγκιόζης, Ζιγκολάρι και Καλλίδης, ενω θα βρίσκεται ο νεαρός Σακαλη Ντιραρ.

Η 19αδα του Ορφέα Ξάνθης: Ρούφος, Ψυχουδάκης, (τερματοφύλακες), Χασανκήλ, Κατρανίτσας, Μακράκης, Χακή Τζαμπάζ, Χασάνογλου (αμυντικοί), Π. Βουλγαρίδης, Βρίγκος, Μαυρόπουλος, Μελισσόπουλος, Σουκρή, Σακαλή Ντιραρ, Τσέκος (μέσοι), Ξαντινίδης, Χιντ Ιμερ, Ιμπραμ Τανζού και Κουκουρίγκος.