ΕΣΠΕΘΡ: Έκτακτη νυχτερινή ενημέρωση για ματαίωση της συγκεντρωτικής προπόνησης των αγοριών

Με e-mail που απέστειλε ουσιαστικά λίγο πριν τα μεσάνυχτα η ΕΣΠΕΘΡ γνωστοποίησε στα σωματεία ότι δεν θα διεξαχθεί το πρωί του Σαββάτου στην Αλεξανδρούπολη προγραμματισμένη συγκεντρωτική προπόνηση αγοριών της Α’ Περιφέρειας.

Για την ακρίβεια η προπόνηση θα γίνει σε νέα ημερομηνία, αλλά επειδή έτσι κι αλλιώς κάθε τρεις και λίγο γίνονται συγκεντρωτικές μάλλον είναι λάθος ο όρος αναβολή και ορθός αυτός της ματαίωσης της συγκεκριμένης προπόνησης.

Φυσικά υπάρχει εντονο παρασκήνιο γύρω από την υπόθεση και έχει να κάνει με όσα αποκάλυψε το απόγευμα το ThrakiSportS και φαίνεται ότι επιβεβαιώνονται από τις εξελίξεις (θυμηθείτε με ένα κλικ ΕΔΩ το σχετικό ρεπορτάζ).

Η ουσία είναι σε κάθε περίπτωση ότι δεν θα διεξαχθεί η συγκεντρωτική και αυτό οφείλουν πρωτίστως να το ξέρουν τα παιδιά που επρόκειτο να ταξιδέψουν από μακριά για να συμμετάσχουν σε αυτήν, αφού οι κλήσεις αφορούσαν παίκτες από την Ορεστιάδα ως τις Σέρρες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η είδηση για αναβολή της συγκεντρωτικής έχει διαρρεύσει από τα σωματεία, καθώς επισήμως η ΕΣΠΕΘΡ στην ιστοσελίδα της εξακολουθεί να καλεί τα παιδιά, ενώ το συγκεκριμένο e-mail δεν κοινοποιήθηκε στα μέσα ενημέρωσης.