«Μαλλιά κουβάρια» από τον Έβρο ως τα κεντρικά της ΕΟΠΕ στην Αθήνα για μία… συγκεντρωτική Παίδων

Ο Περιφερειακός Ομοσπονδιακός Προπονητής Μάκης Δημητριάδης θα πραγματοποιήσει συγκεντρωτική προπόνηση για επίλεκτα αγόρια γεννημένα 2005-2006 το πρωί του Σαββάτου στην Αλεξανδρούπολη.

Ωστόσο η απόφαση ορισμένων παιδιών κορυφαίας ομάδας της περιοχής, τα οποία (ή οι γονείς τους) έχουν επιλέξει να προπονούνται αυτήν την περίοδο με άλλον προπονητή από αυτόν που η συγκεκριμένη ομάδα έχει επιλέξει για τις ακαδημίες της, προκάλεσε σοβαρές αντιδράσεις.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι από τον σύλλογο έφτασε έγγραφο με το οποίο ζητήθηκε από τον περιφερειακό προπονητή να αποκλείσει από τις επιλογές του 13 συγκεκριμένα άτομα, όλα παιδιά 12-13 ετών που εν δυνάμει θα μπορούσαν να είναι στις επιλογές του περιφερειακού.

Το γεγονός έφτασε στα αυτιά γονέων, κάποιοι από τους οποίους τυγχάνουν και σημαίνοντα πολιτικά πρόσωπα της περιοχής, με αποτέλεσμα το θέμα να πάρει μεγάλες διαστάσεις και να φτάσει μάλιστα μέχρι και τα κεντρικά της ΕΟΠΕ στην Αθηνα.

Μάλιστα, συζητήθηκε ακόμα και το ενδεχόμενο αναβολής της συγκεκριμένης συγκεντρωτικής, η οποία έχει προγραμματιστεί για το δίωρο 11:00 με 13:00 το πρωί στο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος».

Ως ώρα προσέλευσης έχει πάντως οριστεί στις 10:45 και βάση της επίσημης ενημέρωσης από την ΕΣΠΕΘΡ, έχουν κληθεί οι ακόλουθοι 22 αθλητές σωματείων από τον Έβρο ως τις Σέρρες:

Α.Ο ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ: Σταθέλος Άγγελος, Ελμαζούδης Παναγιώτης, Χατζής Στυλιανός.
ΑΘΛΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ: Τσολακίδης Ιωάννης, Τεμελούδης Παναγιώτης, Αδαμίδης Αθανάσιος.
ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ: Τοπαλούδης Χαράλαμπος.
ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ: Κεσκίνης Κυριάκος, Κοντοστάθης Ανδρέας, Μιχαηλίδης Εμμανουήλ, Παπάζογλου Ισίδωρος, Σαλαμπάσης Αθανάσιος, Σουσουρίδης Δημήτριος, Ηλιάδης Σταύρος, Τσέρος Δημήτριος.
ΜΓΣ ΑΕ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: Πετρίδης Αλέξανδρος.
ΑΣ ΕΡΜΟΓΕΝΗΣ ΞΑΝΘΗΣ: Καμπέρ Εσέρ, Πραγκαλούδης Χρήστος, Μακρυνίτσας Γεώργιος.
ΑΟ ΣΕΡΡΩΝ: Παναγιώτου Αναστάσιος, Πλατάνας Ζήσης, Μπάλανος Νικόλαος.