Τραγικό δυστύχημα στο Άβατο και συλλυπητήρια ανακοίνωση από τον τοπικό Άρη

Με ανακοίνωση που εξέδωσε το βράδυ της Παρασκευής, «το Δ.Σ. καθώς και όλο το προπονητικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές της ομάδος μας εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους στην οικογένεια του Μουμίν Μπεσίν για την τόση άδικη απώλεια της συζύγου του».

Ο Μουμίν Μπεσίν είναι παλαίμαχος παίκτης της ομάδας, όταν ως μικρή ομάδα του χωριού του αγωνιζόταν στα τοπικά πρωταθλήματα, από τα μέλη που σταθερά μέχρι και τώρα που έχει φτάσει στα 55 του χρόνια είναι δίπλα στον σύλλογο με πολλαπλό ρόλο, βοηθώντας με την παρουσία του σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια αλλά ακολουθώντας τις αποστολές και στα εκτός έδρας παιχνίδια.

Σε ένα τραγικό δυστύχημα που συνέβη λόγω της κακιάς στιγμής που μπορεί να αλλάξει τις ζωές των ανθρώπων στο άψε σβήσε, η σύζυγός του Μουμίν Μπεσίν προφανώς έχασε την ισορροπία της από σχετικά μεγάλο ύψος με αποτέλεσμα να υποστεί τραύματα που τελικά της στοίχισαν την ζωή. Αφήνει πίσω της ορφανά τρία κορίτσια.

Όλο το χωριό του Δήμου Τοπείρου είναι συγκλονισμένο από το τραγικό δυστύχημα και το ίδιο συμβαίνει και με την ομάδα του, τον Άρη Αβάτου, που αισθάνθηκε την ανάγκη να εκδώσει συλλυπητήρια ανακοίνωση για την τόσο σημαντική και εντελώς ξαφνική απώλεια που είχε ένα σημαίνον μέλος της…