Παρά το φλερτ με Αλεξ, επιστροφή στο Ν. Σιδηροχώρι για τον Μουρατίδη του Πανθρακικού

Στην Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου επιστρέφει από τον ανταγωνιστή για τον τίτλο Πανθρακικό ο Πολυχρόνης Μουρατίδης.

Ο 21χρονος Δραμινός πλάγιο επιθετικός Πολυχρόνης Μουρατίδης ήταν πέρυσι από τους καλύτερους του Πανθρακικού σκοράροντας 8 τέρματα στο πρωταθλημα της Α’ ΕΠΣ Θράκης. Φέτος λόγω των αρκετων λύσεων δεν βρήκε χώρο στην ομάδα του Κώστα Γεμενετζή και μετά την αποχώρησή του συζήτησε με την Αλέξανδρουπολη αλλά λόγω σχολής δεν ήταν εύκολη η μετακίνησή του στην ομάδα του Νίκου Ουσταμπασίδη.

Ο «Μουρα» όπως το φώναζαν στις ομάδες του, είναι γιος του Βασίλη Μουρατίδη του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού και της Δόξας Δράμας, συμπαίκτη του Ουσταμπασίδη και πρωην περιφερειακού συντονιστή στη 1η περιφέρεια (Δράμα, Καβάλα, Έβρος, Θράκη, Ξάνθη) κατά την περίοδο που ο Φερνάντο Σάντος ήταν στην Εθνική Ελλάδος.

Ο Πολυχρόνης  αγωνίστηκε όπως και ο πατέρας του στην Δόξα Δράμας ενώ είναι διεθνής με την Κ16 της Εθνικής Ελλάδος, αλλά και μέλος της μικτής της ΕΠΣ Θράκης. Μετά τις ακαδημίες της Δόξα Δράμας συνέχισε στην Κ19 του Πανθρακικού μέχρι την διάλυση της ομάδας. Με την διάλυση του Πανθρακικού, εντάχθηκε στο ρόστερ του ΠΑΟΚ Κοσμίου τον οποίο βοήθησε σε πρωτάθλημα και κύπελλο αλλά και στο κύπελλο ερασιτεχνών, συνέχισε στην Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου βοηθώντας την ομάδα να φτάσει στον άτυχο τελικό της ΕΠΣ Θρακης, αλλά και στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και πέρυσι επέστρεψε στον Πανθρακικό.

Το όμορφο καλοσώρισμα ανακοίνωση της Δόξας: Το ΔΣ της ΔΟΞΑΣ Ν.Σιδηροχωριου ανακοινωνει την μεταγραφη του Πολυχρονη Μουρατιδη!
<<Φιλος απο τα παλια>> ο Πολυχρονης,μιας και υπηρξε παιχτης της ΔΟΞΑΣ.
Καλος ορισες Πολυχρονη και σου ευχομαστε μονο χαρες και νικες!