Επιστρέφει στον Πανθρακικό μετά από μια δεκαετία ο Μορφακίδης! Αποχωρούν «Μουρα» και Κρεμμύδας

Μια ακόμη μεταγραφή πραγματοποίησε ο Πανθρακικός αποκτώντας από την Δόξα Γρατινής τον Παύλο Μορφακίδη που επιστρεφει μετά από αρκετά χρόνια στην ομάδα.

Ο 25χρονος Μορφακίδης πέρυσι ήταν άτυχος καθώς τραυματίστηκε στον β’ γύρο με την Δόξα Γρατινής έχοντας 13 γκολ, ενω ήταν πρώτος σκόρερ στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος.

Προπέρυσι αγωνιζόταν στην πρωταθλήτρια ομάδα της ΕΠΣ Λασηθίου ομάδα της Νεαπολης έχοντας και 11 τερματα. Ο «Πάμπλο» όπως τον φωνάζουν, ήταν πανελλήνιος πρωταθλητής με τους νέους του 2009 της ΕΠΣ Θράκης, έχοντας προπονητή τον Κώστα Γεμενετζή με τον οποίο θα ξανασυνεργαστεί και πάλι.

Ξεκίνησε από τις ακαδημίες Γκουτσίδη, συνέχισε σε αυτές του Πανθρακικού, τον Αστέρα Αιγείρου, τον Μεγα Αλεξανδρο Ιάσμου, τον Κεραυνό Πέρνης, την Αναγεννηση Λιμεναρίων, τον ΠΑΟΚ Κοσμίου και την Νεάπολη Λασιθίου.

Ο Μορφακίδης δεν θα είναι η τελευταία μεταγραφή του Πανθρακικού λίγα 24ωρα πριν το φινάλε τους, αφού η διοίκηση της ομάδα έχει κλεισει έναν ακόμα παίκτη ενώπροβλέπεται να αποχωρήσουν και καποιοι ακόμα από την ομάδα όπως ο Κρεμμύδας φλερτάρει με την Γρατινή και ο Μουρατίδης που συζητά με την Αλεξανδρούπολη αλλά δύσκολα θα μετακινηθεί εκτός Κομοτηνής λόγω σχολής.