Νέα επίθεση Καραπαπά σε Ξάνθη: «Ίδιο μαγαζί με Σαββίδη είστε, πρώην και… περαστικός ο Πανόπουλος»

Μετά τα όσα δήλωσε ο Σάββας Θεοδωρίδης που προκάλεσαν την παρέμβαση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα, το βράδυ της Πέμπτης σειρά πήρε για τις επιθέσεις κατά της Ξάνθης ο Κώστας Καραπαπάς.

Ωστόσο αυτή η επίθεση έχει ενδιαφέρον καθώς απηχεί με τον πιο επίσημοι τρόπο τις θέσεις της ΠΑΕ Ολυμπιακός, αφού ο Καραπαπάς μπορεί να μην είναι πλέον υπεύθυνος επικοινωνίας, έχει όμως αναβαθμιστεί σε μέλος του ΔΣ και μάλιστα αντιπρόεδρο του συλλόγου αλλά και σε επιχειρησιακό διευθυντή της ομάδας.

Ο παράγοντας, λοιπόν, των «ερυθρόλευκων» έγραψε χαρακτηριστικά στα social media αμφισβητώντας ευθέως το ιδιοκτησιακό καθεστώς της Ξάνθης από τον Χρήστο Πανόπουλο (και λογικά θα πρέπει πλέον να αναμένουμε το πρωί απαντήσεις από Ξάνθη αλλά και ΠΑΟΚ, αφού την προηγούμενη φορά που υπήρξε τέτοιος ισχυρισμός έπεσαν μηνύσεις):

«Οργανωθείτε λίγο. Ίδιο μαγαζί είστε. Ποιος κάνει κουμάντο στις ανακοινώσεις και τις διαψεύσεις; Ο Σαββίδηsdna; Ο Πιαλόγλου; Ο περαστικός Πανόπουλος που θυμάται το ποδόσφαιρο όταν παίζει με τον Ολυμπιακό η (πρώην) ομάδα του;».

Αφορμή είναι προφανώς η δήλωση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της ΠΑΕ Ξάνθη Άρη Πιαλόγλου που εμφανίστηκε το πρωί στο sdna (που θεωρείται από τους ερυθρόλευκους μέσο συμφερόντων Σαββίδη), αλλά διαψεύστηκε στη συνέχεια από τον ίδιο τον Πιαλόγλου.

Δείτε το ποστάρισμα που «ανέβασε» ο Κώστας Καραπαπάς…