ΕΠΣ Θράκης: Μετά τον Μορφακίδη αποκτά και Μάνο Παγώνη ο Πανθρακικός

Μια ακόμη μεταγραφή ίσως την τελευταία πραγματοποίησε ο Πανθρακικός που απέκτησε τον επιθετικό του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου Μάνο Παγώνη.

Ο 20χρονος πρώην πάικτης της Δόξας Ν. Σιδηροχωρίου και Δόξας Προσκυνητών και Ιάσμου ήταν άτυχος πέρυσι όπως και η άλλη μεταγραφή του Πανθρακικού ο Μορφακιδης και τραυματίστηκε σοβαρα στον αγώνα με την Στρύμη, κάνοντας πρόσθιο χιαστό χάνοντας όλη τη σεζόν, ενω ήταν μέχρι την στιγμή εκείνη πρώτος σκόρερ της ομάδας του με 7 τερματα στο πρωτάθλημα.

Ο Παγωνης που καταγεται από την Πιερία, ξεκίνησε από τους Ποντιους Κατερίνης, συνέχισε στις ακαδημίες του Πιερικού, στον Ποσειδώνα Πιερίας και στην Ακαδημία Πλαταμωνα πριν περασει στα ΤΕΦΑΑ προπέρυσι και συνεχίσει στην Δόξα Νέου Σιδηροχωριου και μετά στους Προσκυνητές κατακτώντας το κύπελλο.

Επίσης όπως είχε γνωστοποιήσει το Thrakisports ο Πανθρακικός και επίσημα αποδέσμευσε τους Πολυχρονη Μουρατίδη και Γιωργο Κρεμμύδα.

Η ανακοίνωση του Πανθρακικού:Η διοίκηση του Πανθρακικού ανακοινώνει την αποδέσμευση του Γιώργου Κρεμμύδα και Πολύχρονη Μουρατίδη, στους οποίους εύχεται ότι καλύτερο στην ποδοσφαιρική τους καριέρα και πανεπιστημιακές υποχρεώσεις.