ΕΣΠΕΘΡ: Τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου 26 και 27 Οκτωβρίου

Με το κυρίως μενού να πραγματοποιείται την Κυριακή ολοκληρώθηκαν οι αγώνες της ΕΣΠΕΘΡ που είχαν προγραμματιστεί για το Σαββατοκύριακο 26 και 27 Οκτώβρη.

Οι αγώνες που διεξήχθησαν ήταν γύρω από τα αναπτυξιακά τμήματα. Ξεκινώντας από το εφηβικό εκεί όπου ο ΑΟ Ορεστιάδας πήρε 3-0 στα χαρτιά την νίκη απέναντι στην ΑΕ Κομοτηνής, η οποία δεν προσήλθε στο γήπεδο. Η άλλη αναμέτρηση για την κατηγορία ήταν ανάμεσα σε Εθνικό Αλεξανδρούπολης και Ερμογένη με τους Εβρίτες να κερδίζουν με 3-0 σετ.

Στην κατηγορία των Κορασίδων του Α ομίλου είχαμε τρεις αναμετρήσεις. Η Ελπίς ΑΣ έχασε από την Άρτεμις με 0-3, η Γαία Δράμας κέρδισε με 3-0 τον ΑΟ Σερρών ενώ ο ΑΟ Καβάλας2 κέρδισε με 3-1 την Γαία Δράμας1. Στον Δ όμιλο η Νίκη Αλεξανδρούπολης, κέρδισε τους Αμαζόνες Μαίστρου με 3-1 σετ.

Στην κατηγορία των παγκορασίδων και στον όμιλο Α, η Γαία1 νίκησε τον ΑΟ Σερρών με 3-0 και η Ελπίς ΑΣ ηττήθηκε από την Άρτεμις με 0-3. Στον Δ όμιλο η Νίκη Αλεξανδρούπολης1 έχασε από τις Αμαζόνες1 με 0-3 ενώ ο ΑΟ Ορεστιάδας επικράτησε της Θύελλας με 3-0.