Champions League: Χάνει το ματς με Μπάγερν ο Τοροσίδης εξαιτίας αιματώματος στην πλάτη

Στον Ολυμπιακό ήδη έχουν αφήσει πίσω τους από το βράδυ του Σαββάτου το παιχνίδι με τον ΟΦΗ και από το πρωί της Κυριακής ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με τη Μπάγερν Μονάχου που θα διεξαχθεί το βράδυ της Τρίτης στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Η προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο προπονητικό κέντρο το πρωί έγινε σε δύο γκρουπ. Όσοι αγωνίστηκαν στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά.

Το θέμα που προέκυψε ωστόσο από την πρωινή προπόνηση είναι πως ο Βασίλης Τοροσίδης που έγινε αναγκαστική αλλαγή στο ματς με τον ΟΦΗ αποκόμισε ένα αιμάτωμα στην πλάτη. Στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς θα είναι ξανά σε τέσσερις ημέρες κάτι που σημαίνει πως χάνει το ματς με τη Μπάγερν την ερχόμενη Τρίτη.

Έτσι, όπως αναφέρει το “Φως”, ο Μπρούνο Γκασπάρ που έκανε το ντεμπούτο του στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ θα βρίσκεται στη 18άδα της αναμέτρηση με τη Μπάγερν Μονάχου. Ο Ελαμπντελαουί θα επιστρέψει στην ενδεκάδα και ως αλλαγή του θα υπάρχει Αφρικανός μπακ.

Η προπόνηση της Δευτέρας είναι προγραμματισμένη για τις 19:30 το βράδυ στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη και θα είναι ανοικτή για το πρώτο τέταρτο για τους εκπροσώπους του Τύπου.