Ντεμπούτο με γκολ με την Βιστωνίδα για τον Εβρίτη «πρωταθλητή» της ΑΕΔ Λευτέρη Μπροντίδη

Καλύτερο ντεμπούτο δεν θα μπορούσε να περιμένει με την νέα του ομάδα τον ΑΟ Βιστωνίδας ο Εβρίτης επιθετικός Λευτέρης Μπροντίδης που σκόραρε το τρίτο τέρμα στο νικηφόρο αγώνα με τον Εχίνο.

Ο 18χρονος πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΔ πέρασε στο Πολυτεχνείο Ξάνθης, στο τμήμα μηχανικών περιβάλλοντος και έτσι μετακόμισε στην Ξανθη και στην πρωτη του εβδομάδα στην ομάδα ξεκίνησε βασικός σκοράροντας κιόλας.

Ο Μπροντίδης επίσης είναι πρωταθλητής στο ταε κβο ντο με τον Γυμναστικό Σύλλόγο Τάε Κβον Ντο Διδυμοτείχου έχοντας πολλές επιτυχίες και πρόσφατα κατέκτησε ως μαθητής του ΓΕΛ Διδυμοτείχου την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο στο πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα στην κατηγορία των 68 κιλών, συνεχίζοντας και το άθλημα αυτό παράλληλα με το ποδόσφαιρο.

Είναι γιος του Δημήτρη Μπροντίδη του «εργάτη» της ΑΕΔ που μετά από 10 χρόνια αποχώρησε από την αγαπημένη του ομάδα, παραμένοντας όμως κοντά της, και έχοντας και το άλλο του παιδί την Χριστίνα για σπουδές στο Δημοκρίτειο αλλα στην Κομοτηνή στο τμήμα Ιστορίας και Εθνολογίας.