Γ’ Εθνική: «Λευκή» ισοπαλία στην Θάσο ανάμεσα στο Άβατο και τον Θεολόγο των πέντε Θρακιωτών

Σε έναν αγώνα στο γήπεδο του Λιμένα Θάσου, όπου οι δυο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο ο ελλειπής στην άμυνα Άρης Αβάτου και η Δόξα Θεολόγου των αρκετών Ξανθιωτών έμειναν στο μηδεν αποτέλεσμα που κρατά αήττητους τους Ξανθιώτες για τρίτο αγώνα, ενω η ομάδα της Θάσου αν και δεν σκόραρε και πάλι πήρε τον παρθενικό της βαθμό στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Άρης είχε την πρωτοβουλία και ευκαιρίες με τον Σαρηγιαννίδη στο 30′ και τον Γκέκα λίγο πριν οι ομάδες πάνε στα αποδυτήρια, αλλα το σουτ του δεν ανησύχησε τον έμπειρο Ριζο που επανήλθε στην ομάδα. Στο δεύτερο μέρος ο Θεολόγος που ήταν καλύτερος ειχε δοκάρι στο 49′ με τον Μουσά, ενω λίγο αργότερα ο ιδιος δεν μπόρεσε με κεφαλιά να νικήσει τον Νομικό. Ο πρώην επιθετικός της Καβάλας ο Μπρατσιάνι που αποκτηθηκε και αυτός πρόσφατα δεν μπόρεσε να νικλησει στο 65′ τον ναουσαίο πορτιέρο, ενώ άουτ κατέληξε το καλο σουτ του Ορεστιαδιτη Οτεμπερη στο 77′.

Στον Θεολόγο αγωνίζονται οι πρωην του Αρη Αβατου Ταχτσίδης, Μπαϊρακταρίδης, ο πρώην του Ορφέα Ξάνθης Μπουνταγκίδης, ο πρωην του Ορέστη Οτεμπερης και ο πρωην του Κοσμίου και Πανθρακικου Ζιούλης.

Ο Αρης την επόμενη βδομάδα φιλοξενεί τον Νέστο, ενω ο Θεολόγος θα αντιμετωπίσει στον Έβρο την Αλεξανδρούπολη με στόχο και τον δυο την πρωτη τους νίκη στο πρωτάθλημα.

Διαιτητές οι Χορόζογλου, Χασιώτης και Παστιάδης της ΕΠΣ Δράμας.

ΔΟΞΑ ΘΕΟΛΟΓΟΥ (Γκόλφος): Ρίζος, Μουλάι, Νιζάμης, Ταχτσίδης, Μπαϊρακταρίδης, Ζιούλης, Οτέμπερης, Μπουνταγκίδης (85′ Τζανετής), Μουσάς, Αλεπούδης (60′ Μπλάτζιος), Μπρατσιάνι.

Άρης Αβάτου (Ξανθόπουλος): Νομικός, Καλαϊτζίδης (68′ Κούτρας), Ψεμματάς, Μπουνταγκίδης, Χριστοφορίδης, Χακάν Βελή, Σαρηγιαννιδης, Τσάπαρης, Γκέκας, Κρασώνης (73′ Ζωσιμίδης), Μπουλουτ.