Γ’ Εθνική: Ιστορική μέρα για Ζυγό, παραμένει αήττητο το Άβατο! Τα αποτελέσματα, οι σκόρερς, η βαθμολογία και η επόμενη αγωνιστική

Με τους αγώνες της 3ης αγωνιστικής συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, όπου οι ομάδες της Θράκης είχαν ως απολογισμό μια νίκη, μια ισοπαλία και δυο ήττες.

Ο Hρακλής Ζυγού πήρε την ιστορική πρωτη νίκη του στο πρωτάθλημα κόντρα στον αδύναμο Κιλκισιακό χαρη σε δυο γκολ του Αγγελου Χασιώτη, ενω ο Άρης Αβάτου παρέμεινε αήττητος στο πρωτάθλημα και στο Νομό Καβάλας καθώς πήρε βαθμό και στην Θάσο μετά την Πέρνη.

Ο Ορφέας Ξάνθης ηττήθηκε με 0-1 στην γούρικη για τον Πανσερραικό Ξάνθη που είχε νικησει και στον Ζυγό και έπιασε στην κορυφή, ενώ η Αλεξανδρούπολη γνώρισε την τρίτη της ήττα σε ισάριθμα παιχνίδια χωρίς να είναι χειρότερη στις Σερρες από την Δόξα Καμήλας και παρέμεινε στην ουρά της βαθμολογίας.

Τέλος ισόπαλο εληξε το Καβαλιώτικο ντέρμπι αναμεσα στο Οφρύνιο και την Πέρνη με τον Αετο να παραμένει στην κορυφή. Αναλυτικά, τα αποτελέσματα, οι σκόρερς, η βαθμολογία και η επόμενη αγωνιστική:

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ – Α’ ΟΜΙΛΟΣ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 3ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Αετός Ορφανού-Κεραυνός Πέρνης 1-1 (26′ Παυλίδης – 13′ πεν. Μελισσόπουλος)
Ηρακλής Ζυγού-Κιλκισιακός 2-0 (73′, 80′ Χασιώτης)
Δόξα Κάτω Καμήλας-Ένωση Αλεξανδρούπολης 4-2 (20′ Ζάντσιος, 36′ Μπίλης, 74′, 76′ Γεράκης – 44′ Ευθυμιάδης, 51′ Κ. Πατσιώρας) 
Ορφέας Ξάνθης-Πανσερραϊκός 0-1 (77′ Ζερης)
Δόξα Θεολόγου-Άρης Αβάτου 0-0 
Νέστος Χρυσούπολης-Απόλλων Παραλιμνίου 2-0 (18′ Νάκας, 30′ Λίτσκας) 
ΡΕΠΟ: Πανδραμαικός

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (ΣΕ 3 ΑΓΩΝΕΣ):
1. Αετός Οφρυνίου 7 (8-2)
——————————–
2. Πανσερραϊκός 7 (4-2)
——————————–
3. Νέστος Χρυσούπολης 6 (7-4)
4. Απόλλων Παραλιμνίου 6 (5-2)
5. Αρης Αβάτου 5 (5-2)
6. Κεραυνός Πέρνης 5 (4-3)
7. Πανδραμαϊκός 4 (4-2)*
8. Ηρακλής Ζυγού 3 (3-2)*
——————————–
9. Ορφέας Ξάνθης 3 (3-5)
10. Δοξα Κάτω Καμήλας 3 (5-7)
11. Δόξα Θεολόγου Ποτου 1 (0-6)
12. Ενωση Αλεξανδρούπολης 0 (4-8)
13. Κιλκισιακός 0 (0-7)*
* Οι ομάδες με αστερίσκο έχουν κάνει το ρεπό τους για τον πρώτο γυρο

Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΡΕΡΣ (ΣΕ 3 ΑΓΩΝΕΣ)
4 γκολ: Δουμάνης (Αετός Οφρυνίου)
3 γκολ: Λίτσκας (Νέστος Χρυσούπολης), Γαϊδαρτζής (Απόλλων Παραλιμνίου), Γερακης (Δόξα Κάτω Καμήλας)
2 γκολ: Γκέκας (Άρης Αβάτου), Χασιώτης (Ηρακλής Ζυγού), Ευθυμιάδης (Ενωση Αλεξανδρούπολης), Μπερούκας (Πανδραμαϊκός), Κουκουρίγκος (Ορφέας Ξάνθης), Χαριτίδης (Νέστος Χρυσούπολης)
1 γκολ: Γεωργιάδης (Νέστος Χρυσούπολης), Νάκας (Νέστος Χρυσούπολης), Παυλίδης (Αετός Οφρυνίου), Αποστολίδης (Αετός Οφρυνίου), Κωνσταντινίδης (Αετός Οφρυβίου), Πανάγος (Αετός Οφρυνίου), Πατσιώρας (Ενωση Αλεξανδρούπολης), Τσορτανίδης (Ενωση Αλεξανδρούπολης), Μελισσόπουλος (Κεραυνος Πέρνης), Κωνσταντάρας (Κεραυνός Πέρνης), Χατζηκυριάκου (Κεραυνός Πέρνης), Κυριακοπουλος (Κεραυνός Πέρνης), Δημητριάδης (Ηρακλής Ζυγού), Ζέρης (Πανσερραϊκός), Ζιώγας (Πανσερραϊκος), Ομπόσου (Πανσερραϊκός), Πτηνόπουλος (Πανσερραϊκός), Μαυρόπουλος (Ορφέας Ξάνθης), Ενλουντούλου (Απόλλων Παραλιμνίου), Λιαρας (Απόλλων Παραλιμνίου), Μπελμάνι (Πανδραμαϊκος), Διαμαντίδης (Πανδραμαϊκός), Σαρηγιαννίδης (Αρης Αβάτου), Μπουλούτ (Αρης Αβατου), Ζοσιμιδης (Αρης Αβάτου), Ζάντσιος (Δόξα Κάτω Καμήλας), Μπίλης (Δόξα Κάτω Καμήλας)

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (4η, ΚΥΡΙΑΚΗ 13/10)
Ηρακλής Νέου Ζυγού- Αετός Ορφανού
Κεραυνός Πέρνης – Δόξα Κάτω Καμήλας
Κιλκισιακός- Πανδραμαϊκός
Ένωση Αλεξανδρούπολης- Δόξα Θεολόγου
Άρης Αβάτου- Νέστος Χρυσούπολης
Πανσερραϊκός- Απόλλων Παραλιμνίου
ΡΕΠΟ: Ορφέας Ξάνθης