Ασημένιος στο Βαλκανικό Παμπαίδων της Σόφιας ο Ξανθιώτης Αλέξανδρος Μπατζακίδης

Ακόμα μια θρακιώτικη διάκριση είχαμε την τελευταία ημέρα του Βαλκανικού Πρωταθλήματος Πάλης στην Σόφια της Βουλγαρίας.

Ο αθλητής της Ολυμπιακής Φλόγας Ξάνθης Αλέξανδρος Μπατζακίδης, γιος του Ξανθιώτη αντιπροέδρου της Ελληνικής Ομποσπονδίας Πάλης Φάνη Μπατζακίδη, κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία των 62κ. παμπαίδων.

Εχασε στα σημεία από τον Βούλγαρο αντίπαλό του στον τελικό, ωστόσο χάρη στην πορεία που προηγήθηκε κατάφερε να ανέβει στο βάθρο. Αυτό είναι το δεύτερο θρακιώτικο μετάλλιο στο Βαλκανικό Πάλης Παμπαίδων – Παγκορασίδων, μετά το χρυσό της Νικολέττας Μπάρμπα το Σάββατο.

Συνολικά οι αθλητές μας επέστρεψαν από το Βαλκανικό Παμπαίδων – Παγκορασίδων με 12 μετάλλια εκ των οποίων 2 χρυσά, 3 ασημένια και 7 χάλκινα. Παράλληλα στην ελληνορωμαϊκή η Ελλάδα κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα ομαδικά.

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν οι: Λευτέρης Χαριτίδης (68 κ.) και Νικολέτα Μπάρμπα (66κ.). Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησαν οι Γιώργος Παπαγεωργίου (57κ.), Αλέξανδρος Μπατζακίδης (62κ.), Ραφαήλ Γκίρνης (85κ.).

Τέλος το χάλκινο μετάλλιο φόρεσαν στο στήθος, σύμφωνα με το σχερικό δελτίο Τύπου, οι Βασίλης Παπαγεωργίου (38κ.),  Δημήτρης (62κ.), Οδυσσέας Ρουγγερης (75κ.), Ευδοξία Παπαδόπουλου (50κ.), Αννα Φωτιάδου (58κ.) και Δροσούλα Τζιανακοπουλου (58κ.)