Έφτασε τις … 15 μεταγραφές ο Πανθρακικός με στόχο την άνοδο στις επαγγελματικές κατηγορίες! Ποιοί έμειναν, ποιοί αποχώρησαν

Το μεγάλο φαβορί της κατηγορίας μαζί με την Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου προβάλλει ο Πανθρακικός που θέλει να επιστρέψει εκεί που ανήκει στις επαγγελματικές κατηγορίες με τον κόσμο της Κομοτηνής να βοηθά στην προσπάθεια αυτή των διοικούντων της ομάδας.

Ο βασικός κορμός της ομάδας παρέμεινε σχεδόν ο ίδιος όπως και ο προπονητής Κώστας Γεμενετζής έχοντας ως βοηθό και γυμναστή τον Στέλιο Βασιλακάκη, προπονητή τερματοφυλάκων τον Γιώργο Μπακιρτζίδη και νέο γενικό αρχηγο τον Βασίλη Χατζηκωνσταντίνου που μετά από χρόνια επέστρεψε στην ομάδα, με τον Πανθρακικό να αποκτά παίκτες φιλόδοξους αλλά και έμπειρους. Ο Γκαϊδατζής από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, ο Βιόπουλος από τον Ίασμο, ο Κυριαλάνης από την Τρίγλια, ο Παπαδόπουλος από τον Πανσερραικό και ο Κεχαγιάς για τα γκολποστ από το Κόσμιο μαζί με τους νεαρούς Τρούπκο από την Βέροια, Τσιανάκα από τον Ίασμο, Κρεμμύδα, Λεγάτο από την Γρατινή, Ρουμπιέ, Καρασιούνα, Νάνο, Πλασταρά από το Κοσμιο, Ξενοδοχιδη από Προσκυνητές και Σαμή.

Από τον περσινό κορμό παρέμειναν οι τερματοφύλακες Μπόσκος, και Γεμενετζής, ο αρχηγός Τσαγκαλίδης, οι αμυντικοί Καραγιαννίδης, Μέριτς, Παύλου, Ζήκος, οι μέσοι Γιάζος και Κονόμι και οι επιθετικοί Μουρατίδης και Χατζηιωαννίδης.

Απώλειες για την ομάδα αποτελουν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας Γρίβας, ο Μαυράκης που ολοκλήρωσαν τις σπουδές τους, οι Πουλακίδας, Βασιλακάκης και ο Θωμάς που σκέφτονται την αποχώρηση από τα γήπεδα, ο άτυχος Τσορτανίδης που παραχωρήθηκε στην Αλεξανδρούπολη πρόσφατα αλλα τραυματίστηκε σοβαρα αν και σκόραρε στο ντεμπούτο του, και οι Μπιλμπιλης κα Γρηγοριαδης που συνεχίζουν στην Ξυλαγανή.

Πολύ σημαντικός είναι ο πρώτος αγώνας του Πανθρακικού με την ανταγωνίστρια και φιλόδοξη για τον τίτλο Δόξα Γρατινής του Ζόραν Στοίνοβιτς, με τους πράσινους να θέλουν στα παιχνιδια πριν το ντερμπι τίτλου με το Ν. Σιδηροχώρι στο ΔΑΚ την 5η αγωνιστική να έχουν το 4 Χ 4 με Γρατινή, Κόσμιο, Σώστη και Θρυλόριο και τον κόσμο τους ζεσταμένο μετά από χρόνια.