Champions League: Πάτησε κορυφή στο ThrakiSportS Predictor o Θανάσης Παρασχούδης

Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε στο Βελιγράδι, αφού αν και προηγήθηκε με 1-0 τελικά επιστρέφει ηττημένος με σκορ 3-1 από τον Ερυθρό Αστέρα. Την ίδια ώρα η Μπάγερν διέλυε με 7-2 μέσα στο Λονδίνο την περσινή φιναλίστ Τότεταμ.

Η Ρεάλ γλίτωσε στις καθυστερήσεις από νέο κάζο αλλά και πάλι δεν μπόρεσε να κερδίσει μέσα στη Μαδρίτη την Κλαμπ Μπριζ και κινδυνεύει ενώ στην Κωνσταντινούπολη η Παρί νίκησε έστω και δυσκολα την Γαλατά.

Γενικά δυσκολεύθηκαν αρκετά να βρουν ορισμένα αποτελέσματα, όπως φυσικά της Ρεαλ αλλά και του Ολυμπιακού, οι συμμετέχοντες στο ThrakiSportS Champions League Predictor όπου είχαμε ανακατατάξεις στην κορυφή.

Πρώτος είναι πλέον ο Ορεστιαδίτης γυμναστής των ακαδημιών του ΑΟΞ Θανάσης Παρασχούδης, που έχει απασχολήσει αρκετές φορές στο παρελθόν το ThrakiSportS με την παρουσία του σε κορυφαίες αθλητικές εκδηλώσεις στο εξωτερικό. Δεύτερος έπεσε ο πρωτοπορος μετά την 1η αγωνιστική Μηνά Καφατάρη.

Τρίτος παραμένει ο Κομοτηναίος δημοσιογράφος και παλιός συνεργάτης του ThrakiSportS Παναγιώτης Τζαμπαζλής, ο οποίος ειδικεύεται στις προβλέψεις στο στοίχημα σε ειδικού τύπου εκδόσεις ενώ πτώση δυο θέσεων πραγματοποίηση ο προπονητής τεχνικής κολύμβησης του ΝΟΑ, γενικος αρχηγός του τμήματος μπάσκετ του Δημοκριτείου και διαιτητής της ΕΠΣ Θράκης Σαράντης Πανταζής.

Παρακάτω δείτε όλα τα αποτελέσματα στους οκτώ αγώνες της Τρίτης ανά όμιλο, τους σκόρερς και την βαθμολογία στο ThrakiSportS Champions League Predictor Game, στο οποίο ακόμα και τωρα μπορείτε να λάβετε μέρος έστω και αν έχετε χάσει την δυνατότητα προβλέψεων στα πρώτα 24 παιχνίδια της διοργάνωσης.

1ος ΟΜΙΛΟΣ

Ρεάλ – Μπριζ 2-2 (55′ Σέρχιο Ράμος, 85′ Καζεμίρο / 9′, 39′ Ντενίς)

Γαλατασαράι – Παρί Σεν-Ζερμέν 0-1 (52′ Ικάρντι)

2ος ΟΜΙΛΟΣ

Μπάγερν – Τότεναμ 2-7 (12′ Σον, 61′ πεν. Κέιν – 15′ Κίμιχ, 45′, 87′ Λεβαντόβσκι, 53′, 55′, 83′,88′ Γκνάμπρι)

Ερυθρός Αστέρας – Ολυμπιακός 3-1 (63′ Βούλιτς, 87′ Μιλούνοβιτς, 90′ Μπόακι – 37′ Σεμέδο)

3ος ΟΜΙΛΟΣ

Αταλάντα – Σαχτάρ 1-2 (28′ Σαπάτα – 41′ Μοράες, 90+5′ Σόλομον)

Μάντσεστερ Σίτι – Ντίναμο Ζάγκρεμπ 2-0 (66′ Στέρλινγκ, 90+5′ Φόντεν)

4ος ΟΜΙΛΟΣ

Γιουβέντους – Λεβερκούζεν 3-0 (17′ Ιγκουαΐν, 62′ Μπερναρντέσκι, 89′ Κριστιάνο Ρονάλντο)

Λοκομοτίβ – Ατλέτικο 0-2 (48′ Ζοάο Φέλιξ)