Η Κομοτηναία εθελόντρια στο Παγκόσμιο Στίβου της Ντόχα που πανηγύρισε στο γήπεδο το τεράστιο νέο μετάλλιο της Στεφανίδη

Η Κατερίνα Στεφανίδη στον πιο συγκλονιστικό ίσως τελικό άλματος επικοντώ της ιστορίας κατάφερε για ακόμα μια φορά να κερδίσει μετάλλιο, το πρώτο και κατά πάσα πιθανότητα μοναδικό της ελληνικής αποστολής στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ντόχα.

Τον σπουδαίο αγώνα της έζησαν από κοντά και αρκετά μέλη της ελληνικής κοινότητας του Κατάρ και ανάμεσά τους μια Κομοτηναία, που όμως έχει φύγει από τα 18 της από την Κομοτηνή αλλά διατηρεί πολλούς δεσμούς με την πόλη, αφού εκεί άλλωστε μένει ακόμα η μητέρα της.

Ο λόγος για την Κικη Ταρλα, η οποία είναι μηχανικός και τα τελευταία έξι χρόνια εργάζεται στο Κατάρ, το οποίο ενόψει και του Μουντιάλ το 2022 αξίζει να σημειωθεί ότι είναι ένα απέραντο εργοτάξιο. Η ίδια όμως είναι και φίλαθλος και δεν θα μπορούσε να χάσει την ευκαιρία να βρεθεί στο στάδιο.

Συμμαθήτρια του Στέφανου Λεμονίδη, από τους πιο γνωστούς αθλητικογράφους που ανέδειξε η πόλη, έσπευσε να δηλώσει εθελόντρια στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου και βοήθησε τους διοργανωτές κυρίως στην τελετή έναρξης. Στον τελικό της Κυριακής ωστόσο είχε ξεκαθαρίσει ότι θα είναι στο γήπεδο.

Μάλιστα, έπιασε ίσως την καλύτερη θέση για να παρακολουθήσει τον τελικό του επικοντώ μαζί με πολλά ακόμα μέλη της ελληνικής κοινότητας της Ντόχα και ιδίως των μηχανικών της χώρας. Και πανηγύρισε ένα σπουδαίο μετάλλιο από την καλύτερη ελληνίδα αθλήτρια όλων των εποχών…