Γ’ Εθνική: Ανακοίνωσε τον Αχμέτ Φουρκάν ο Άρης Αβάτου και συνεχίζει…

Τον πρώην μέσο Ξάνθης και Πανθρακικού Αχμέτ Φουρκάν ανακοίνωσε ο Άρης Αβάτου.

Ο 23χρονος  πρωην μέσος του Πανθρακικού πέρυσι μετά από μια πενταετία, επέστρεψε στον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου και στην αγωνιστική δραστηριότητα μετά από μήνες αγωνιστικής απραξίας, αφού την περίοδο αυτη σπουδάζει στην Αδριανούπολη.

Μάλιστα τον Φουρκάν μετά την διάλυση του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου ήθελαν πολλές ομάδες της ΕΠΣ Θράκης, αλλα και της Γ’ Εθνικής, αλλα τελικά κέρδισε ο Άρης Αβάτου που πήρε φετος συτην ομάδα και το φιλαράκι του Βελή Μεμετ Χακαν.

Οι μεταγραφές στον Άρη όμως δεν έχουν ολοκληρωθεί αφού οι άνθρωποι της ομάδας μελετάν τις περιπτώσεις νεαρών ποδοσφαιριστών που πέρασαν σε σχολές της Θράκης.

Ο Φουρκάν γεννήθηκε στις 23 Ιουλίου 1996 στον Ίασμο και το 2006 ξεκίνησε στην ακαδημία του ΑΟ Ξάνθης και το 2012 εντάχθηκε για πρώτη φορά στα τμήματα υποδομής του Πανθρακικού και πιο συγκεκριμένα στην Κ17, όπου παρέμεινε έναν χρόνο.

Στη συνέχεια συμμετείχε με την ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου κι αυτή του ΑΟ Φιλύρας στις ερασιτεχνικές κατηγορίες της ΕΠΣ Θράκης, ενώ επανήλθε στον Πανθρακικό και στην ομάδα Κ20, υπό την καθοδήγηση του Νίκου Μπαχαρίδη που είχε προπονητή έστω για λίγο στους Προσκυνητές, όπου βρέθηκε με την διάλυση του Πανθρακικού με τον οποίο αγωνιστηκε 3 αγώνες στην Football League.