Γ’ Εθνική: Δήμιος ο «Κυριακό»! Άτυχη η Αλεξανδρούπολη άξιζε τουλάχιστον τον βαθμό από την Πέρνη

Δεν τα κατάφερε παρουσία αρκετού κόσμου της Αλεξανδρούπολης που πήγε στο «Φώτης Κοσμάς» η Ένωση Αλεξανδρούπολης που δεν άξιζε την ήττα από τον Κεραυνό Πέρνης με 1-2 στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Οι Εβρίτες για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα αδικούνται από το αποτέλεσμα αφού ηττήθηκαν και πάλι με 1-2 από ομάδα της Καβάλας χωρίς να είναι χειρότεροι και έτσι θα ψάξουν τον πρώτο τους βαθμό όπως και οι Σερραίοι την επόμενη αγωνιστική στην Κάτω Καμήλα.

Ωστόσο δεν μπήκαν καλά στο ξεκίνημα του αγώνα αφού στο 10′ ο Κεραυνός θα απειλήσει με τον Χατζηκυριάκο με τον Συνόδινο να κρατά το μηδέν, όπως και στο 15′ σε εκτέλεση φάουλ του Μπαντάνη. Στο 20′ ωστόσο η Πέρνη θα προηγηθεί με 0-1 όταν από σέντρα του Μπαντάνη ο αφύλακτος Χατζηκυριάκος θα πλασάρει και θα νικήσει τον πολύ καλό στον αγώνα Συνοδινό, που λίγο πριν το ημίχρονο θα διώξει σε κόρνερ το φάουλ από το κέντρο του Κωνσταντάρα που πήγε να τον αιφνιδιάσει.

Το β’ η Ένωση βελτιώθηκε και αφού απείλησε με σουτ του Γκαβανόζη που έδιωξε ο πρώην πορτιέρο του ΠΑΟΚ και του Κοσμίου Δεληγιάννης, ισοφάρισε στο 58′ με το φάουλ του Ανδριώτη πρώην μπακ του Πανθρακικού Τσορτανίδη στο ντεμπούτο του, αφού κανείς συμπαίκτης αλλά και αμυντικός δεν βρήκε την μπαλα αιφνιδιάζοντας τον Δεληγιάννη.

Η Ένωση πίεσε για την νίκη με τον Γκαβανοζη στο 66′ και 70′ να μην μπορεί να νικήσει τον Δεληγιάννη από καλή θέση, ενώ άουτ πέρασε στο 71′ σουτ του Λίτσιου. Έτσι με τον Πατρινό πρώην επιθετικό της Γρατινής και του Κοσμίου Διονύση Κυριακόπουλου στο 72′ να εκμεταλλέυεται το λάθος της άμυνας και του Πατσιώρα που έστειλε πίσω την μπάλα και με όμορφο ψιλοκρεμαστό σουτ νίκησε τον Συνοδινό κάνοντας το 1-2. Λίγο πριν το φινάλε αποβλήθηκε ο Τοπάλ με δεύτερη κίτρινη κάρτα για καθυστέρηση.

FC ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ (Ουσταμπασίδης): Συνοδινός, Ευαγγελίδης, Τσορτανίδης (68′ Δορουγιδένης), Λίτσιος, Κομεσίδης, Κ. Πατσιώρας, Γκαβανόζης, Αμπραχαμιάν, Μάζης, Ευθυμιάδης (78′ Μαρασλής), Παπαοικονόμου (46′ Σιμτσάκης).

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΡΝΗΣ (Μαλαματάς): Δεληγιάννης, Μπαντάνης, Μαρκάκης (75′ Μελισσόπουλος), Καλτσάς, Κωνσταντάρας, Τοπάλ, Χατζηκυριάκου, Τσάκωνας (81′ Παπαδόπουλος), Μαλαμίδης, Λαζαρίδης, Τζιβανόπουλος (68′ Κυριακόπουλος).