Γ’ Εθνική: Με τέσσερα Θρακιώτικα τέρματα ηττήθηκε ο Ορφέας στην Χρυσούπολη

Δεν τα κατάφερε στην Χρυσούπολη ο Ορφέας Ξάνθης αφού αν και προηγήθηκε δέχτηκε τέσσερα τέρματα από τρεις Θρακιώτες και ηττήθηκε με 4-1 από τον Νέστο του Κυριακου Κετσιεμενιδη.

Ο Ρφέας μετά το διπλό στην Θάσο δεν είχε άγχος και είχε δοκάρι στο 10′ σε σουττου Καραγκιόζη, ενω έκανε το 0-1 με κεφαλιά του Κουκουρίγκου σε σέντρα του Κατρανίτσα. Ο Νεστος γρηγορα εφερε τα πάνω κατω στο 34′ με πέναλτι σε χερι του Χακη Τζαμπάζ με τον Ξανθιώτη πρωην συμπαίκτη του στον Ορφεα να ισοφαρίζει, με τον Εβρίτη Λίτσκα στο 38′ να κανει το 2-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ορφέας προσπάθησε αλλα ο Νέστος είχε ευκαιρίες αλλα και δυο ακόμα γκολ. Αρχικά στο 83′ με κεφαλιά ο Ξανθιώτης Οντι Γεωργιάδης έκανε το 3-1 μετά απο σέντρα του Κοβάτση, ενώ το τελικό 4-1 έκανε στις καθυστερήσεις και πάλι ο Λίτσκας (φώτο αρχείου).

Την επόμενη αγωνιστική ο Ορφέας υποδεχεται Πανσερραϊκό που σκόνταωε με τον Πανδραμαικο, την ερχόμενη Κυριακή, ενώ ο Νέστος θα υποδεχθεί τον Απόλλων Παραλιμνίου, ομάδα που του στερησε τον τίτλο.

ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ (Κετσιεμενίδης): Δεμένικος, Μπλιός, Αρετάς, Μπάμπουρας (70` Λεγάτος), Φραγκούλης, Γρηγοριάδης (34` Δόντσος), Χαριτίδης (58` Γεωργιάδης) , Μπαϊκαρά, Λίτσκας, Νάκας (75` Κοβάτσης), Αδαμάκης.

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ (Χατζημεστής): Ψυχουδάκης, Χακή Τζαμπάζ, Κατρανίτσας, Χασάνογλου, Μακράκης, Μαυρόπουλος, Καραγκιόζης (75` Καλλίδης) , Ζιγκολάρι, Χίντ Ιμέρ, Κουκουρίγκος, Μελισσόπουλος (72` Βρίγκος)