Γ’ Εθνική: Με το δεξί ο Ορφέας στη Θάσο με δυο γκολ στην αρχή και το τέλος του ματς με τη Δόξα Θεολόγου

Ο Ορφέας Ξάνθης ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του στον φετινό μαραθώνιο της Γ’ Εθνικής αφού ήταν η μόνη ομάδα της Θράκης που ξεκίνησε με νίκη και μάλιστα εκτός έδρας, απέναντι στη Δόξα Θεολόγου στην Θάσο.

Η αναμέτρηση στο γήπεδο του Θεαγένη κρίθηκε σε δυο γκολ που μπήκαν στο ξεκίνημα και στο τέλος του ματς. Μόλις στο 2ο λεπτό ο Γιώργος Κουκουρίγκος που μετακόμισε αυτό το καλοκαίρι στον Ορφέα από τον Άρη Πετεινού άνοιξε το σκορ με πλασέ μετά από πάσα του Χιντ Ιμέρ. Ο Ορφέας διαχειρίστηκε με επαγγελματικό τρόπο χάρη στην εμπειρία των παικτών του το υπέρ του σκορ και στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης ο Λάζαρος Μαυρόπουλος διαμόρφωσε το τελικό 0-2 που φέρνει τον Ορφέα στην κορυφή (τυπικά στην δεύτερη θέση λόγω του goal average, πίσω από τον Πανδραμαϊκό).

Οι ενδεκάδες:

ΔΟΞΑ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΠΟΤΟΥ (Γκόλφος): Χατζηλάρι, Μουλάι, Νιζάμης, Ζούλης, Μπαϊρακταρίδης, Μπουνταγκίδης, Λαζαρίδης, Μπλάτζιος, Σαραντίδης, Αλεπούδης, Οτέμπερης.

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ (Χατζημεστής): Ναθαναηλίδης, Χακή Τζαμπάζ, Κατρανίτσας, Χασάνογλου, Μακράκης, Μαυρόπουλος, Καραγκιόζης, Σουκρήογλου, Ζιγκολάρι, Χιντ Ιμέρ, Κουκουρίγκος.