Γ’ Εθνική: Θετική η εικόνα για την Ένωση Αλεξανδρούπολης παρά την ήττα της πρεμιέρας στο Οφρύνιο

Δεν τα κατάφερε η ομάδα της Αλεξανδρούπολης στο Οφρύνιο αν και βρέθηκε μπροστα στο σκορ, καθώς ηττήθηκε από τον πιο έτοιμο Αετό Ορφανού με 2-1, δείχνοντας σημάδια που μόνο θετικά μπορούν να χαρακτηριστούν και ενθαρρυντικά για τη συνέχεια.

Η ομάδα του Νίκου Ουσταμπασίδη βρέθηκε μπροστά στο σκορ με την συμπλήρωση ενός τετάρτου στον αγώνα. Ο Παύλος Ευθυμιάδης κατάφερε να βρει δίχτυα μετά από σέντρα του Σεβαστού Γκαβανόζη “κοβωντας” προσωρινά τα φτερά του Αετού, που κατέβαινε στο ματς ως το απόλυτο φαβορί.

Παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ πάντως, το Οφρύνιο κατάφερε να βρει τις λύσεις και να ανατρέψει την κατάσταση με τους δυο κορυφαίους επιθετικούς που διαθέτει. Αρχικά, ο Αποστολίδης -λίγο πριν το ημίχρονο- εκμεταλλεύθηκε το λάθος του Δορουγιδένη και ισοφάρισε, ενώ δέκα λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης ο Δουμάνης βρήκε δίχτυα χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του. Παράλληλα, σε εκείνο το σημείο η Αλεξανδρούπολη έχασε με τραυματισμό το μεγάλο της αστέρι, τον Δημήτρη Κομεσίδη.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως παρότι έχαναν, οι παίκτες της Ένωσης Αλεξανδρούπολης δεν τα παράτησαν και παραλίγο να κλέψουν τον βαθμό στο τέλος, καθώς στο 87′ απείλησε ο Παπαοικονόμου, αλλά δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα τα δίχτυα. Σε κάθε περίπτωση παρά την ήττα, η εικόνα της Αλεξανδρούπολης ήταν αρκετά καλή απέναντι σε μια ομάδα που θεωρείται από τα φαβορί του πρωταθλήματος και προϊόντος του χρόνου δείχνει ότι μπορεί να πρωταγωνιστήσει.

ΑΕΤΟΣ ΟΡΦΑΝΟΥ (Προβατίδης): Κυφωνίδης, Γιάννα, Καλατζής, Κωνσταντινίδης, Παυλίδης, Καραγιαννίδης, Έλεζι, Ουζούνογλου, Αποστολίδης, Δουμάνης, Τσιλόγλου.

ΕΝΩΣΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Ουσταμπασίδης): Συνοδινός, Δορουγιδένης, Αμπραχαμιάν, Λίτσιος, Κομεσίδης (55′ λ.τ. Γκουντενούδης), Πατσιώρας Κ., Γκαβανόζης, Ευθυμιάδης, Μάζης, Παπαϊκονόμου, Παπαδάκης (25′ λ.τ. Ευαγγελίδης).