Γ’ Εθνική: Πήρε τον βαθμό αλλά μπορούσε και τη νίκη μέσα στην έδρα της Πέρνης ο Άρης Αβάτου

Με τον βαθμό της ισοπαλίας επέστρεψε ο Άρης Αβάτου από την Χρυσούπολη στην αναμέτρηση με τον Κεραυνό Πέρνης που είχε όλα τα χαρακτηριστικά ενός μεγάλου ντέρμπι.

Οι Ξανθιώτες προηγήθηκαν στο σκορ στα μισά περίπου του δευτέρου ημιχρόνου με τέρμα που σημείωσε ο Κοσμάς Γκέκας με σουτ. Πέντε λεπτά αργότερα ακυρώθηκε ως οφσάιντ γκολ του Μπουλούτ από τον όταν στην επαναφορά της μπάλας από την απόκρουση του Δεληγιάννη σε σούτ του Κρασώνη ο σκόρερ υποδείχθηκε σε αντικανονική θέση. Ετσι έμεινε το 0-1 και οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν περίπου ένα τέταρτο πριν το τέλος του αγώνα με κεφαλιά του Κωνσταντάρα από σέντρα του (ξανθιώτη) Α. Μελισσόπουλου.

Ο Μελισσόπουλος ήταν αυτός που είχε και την πρώτη ευκαιρία στο ματς αλλά έσωσε ο Νομικός, ωστόσο η πιο χαρακτηριστική πλην των γκολ ανήκε στους φιλοξενούμενους καθώς ακριβώς στο ημίωρο και ενώ δεν υπήρχε ακόμα σκορ, ο Κρασώνης έπιασε το σουτ αλλά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Δεληγιάννη που στο μεταξύ κατάφερε να αλοιώσει την πορεία της με τα ακροδάχτυλα. Λίγο νωρίτερα ο Γκέκας σε σέντρα του Σαρηγιαννίδη έπιασε την κεφαλιά και ο ανήμπορος να αντιδράσει Δεληγιάννης είδε την μπάλα να περνάει μόλις άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι του.

Ο Άρης Αβάτου θα μπορούσε και στις καθυστερήσεις να κλέψει τη νίκη, που ίσως βάσει απόδοσης να την δικαιούνταν, ωστόσο το πλασέ του Σαρηγιαννίδη σε τετατέτ από μπαλιά του Κρασώνη πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Δεληγιάννη. Διαιτητής της αναμέτρησης ο Τζουμαλάκης με βοηθούς τους Κρυωνά και Αναστασιάδη της ΕΠΣ Σερρών.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΡΝΗΣ (Μαλαματάς): Δεληγιάννης, Μαλαμίδης, Μαρκάκης, Παπαδόπουλος Λ., Κωνσταντάρας, Μπαντάνης, Τοπαλής, Τσάκωνας (51′ Τσάκωνας), Λαζαρίδης (61′ Κυριακόπουλος), Μελισσόπουλος, Τζιβανόπουλος (77′ Καλτσάς)

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ (Ξανθόπουλος): Νομικός, Χατζηπαππάς, Μπουνταγκίδης, Χριστοφορίδης, Παυλίδης (43′ Μπουλούτ), Βελή Χακάν, Σαρηγιαννίδης,
Τσάπαρης (88′ Ζάγγουλος), Γκέκας (75′ Ζοσιμίδης), Κρασώνης, Ψεμματάς.