Champions League: Οι προβλέψεις των Θρακιωτών για την πρεμιέρα των ομίλων της Τετάρτης

Συνεχίζεται το βράδυ η αγωνιστική δράση στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική ποδοσφαιρική διοργάνωση και μαζί ο καθιερωμένος πλέον διαγωνισμός του ThrakiSportS.

Δεκάδες φίλοι και συνεργάτες, αναγνώστες της ιστοσελίδας, που παίζουν ερασιτεχνικά ποδόσφαιρο ή κάποιοι επαγγελματικά ή κάποιοι εντελώς καθόλου παρά μόνο στο playstation ή απλά το βλέπουν, διαγωνίζονται και φέτος για το ποιος κάνει τις καλύτερες προβλέψεις. Πετυχαίνεις τον νικητή ή τον μη νικητή εφόσον το ματς λήξει ισόπαλο; Κερδίζεις έναν βαθμό. Είσαι και κοντά στο σκορ; Παίρνεις μισό πόντο μπόνους. Είσαι τόσο καλός που βρίσκεις το ακριβές σκορ; Τότε παίρνεις τρίποντο. Οι βαθμοί που συγκεντρώνεις προστίθενται και συγκρίνονται με τους βαθμούς των άλλων συμμετεχόντων στο ThrakiSportS Champions League Predictor Game και έτσι θα έχουμε κάθε φορά που υπάρχει αγωνιστική δράση και την δική μας βαθμολογία. Χαβαλέ να κάνουμε, να απολαμβάνουμε τα παιχνιδια και οι πρώτοι των πρώτων όλο και κάτι θα φροντίσουμε να κερδίσουν.

ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΒΕΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΦΕΤΙΝΟ THRAKISPORTS CHAMPIONS LEAGUE PREDICTOR GAME ΣΠΕΥΣΑΤΕ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΜΕΣΑ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΑΣ

Ήδη από χθες έγιναν τα πρώτα οκτώ παιχνίδια των ομίλων και έχει διαμορφωθεί μια πρώτη βαθμολογία, αλλά είναι νωρίς ακόμα και όσοι επιθυμείτε μπορείτε να λάβετε μέρος ακόμα και τώρα. Όπως πριν από κάθε αγωνιστική, το ThrakiSporS θα σας παρουσιάζει τις προβλέψεις των Θρακιωτών αναγνωστών του που συμμετέχουν στο παιχνιδι. Και το βράδυ, μετά τους αγώνες, μαζί με τα αποτελέσατα θα βλέπετε πως διαμορφώνεται η βαθμολογία και στο μεταξύ μας παιχνίδι προβλέψεων.

Στο σημερινό πρόγραμμα ξεχωρίζουν τα ματς παρί Σεν Ζερμέν – Ρεάλ Μαδρίτης και Ατλέτκο Μαδρίτης – Γιουβέντους, ενώ φυσικά έχουμε νωρίς και την πρεμιέρα του Ολυμπιακού απέναντι στην φιναλίστ της περσινής διοργάνωσς Τότεναμ. Αναλυτικά οι προβλέψεις των συμμετεχόντων στο ThrakiSportS Champions League Predictor Game για τα οκτώ αποψινά ματς της πρεμιέρας έχουν ως εξής:

Μπριζ – Γαλατασαράι: Το 32% προβλέπει νίκη των Βέλγων, το 33% ισοπαλία και το υπόλοιπο 35% νίκη των Τούρκων

Ολυμπιακός – Τότεναμ: Μόλις το 7% προβλέπει νίκη της Ελληνικής ομάδας, 11% ισοπαλία και 82% νίκη των Άγγλων.

Παρί Σεν Ζερμέν -Ρεάλ Μαδρίτης: Το 43% προβλέπει νίκη των Γάλλων, το 30% ισποπαλία και το 27% νίκη των Ισοανών.

Μπάγερν Μονάχου – Ερυθρός Αστέρας Βελιγραδίου: Το 98% προβλέπει νίκη των Γερμανίων, μόλις 1% ισοπαλία και το υπόλοιπο 1% νίκη των Σέρβων.

Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Αταλάντα: Το 35% προβλέπει νίκη των Κροατών, το 36% ισοπαλία και το 29% νίκη των Ιταλών.

Σαχτάρ – Μάντσεστερ Σίτι: Το 2% βλέπει νίκη των Ουκρανών, το 4% ισοπαλία και το συντριπτικό 94% επικράτηση των Άγγλων.

Μπάγερ Λεβερκούζεν – Λοκομοτίβ Μόσχας: Το 79% βλέπει νίκη των Γερμανών, το 16% ισοπαλία και το 5% νίκη των Ρωσων.

Ατλέτικο Μαδρίτης – Γιουβέντους: Το 27% προβλέπει νίκη των Ισπανών, το 36% ισοπαλία και το 37% νίκη των Ιταλών.

ΚΑΝΤΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΦΕΤΙΝΟ THRAKISPORTS CHAMPIONS LEAGUE PREDICTOR GAME ΚΑΙ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΕΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΙ ΟΛΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ CHAMPIONS LEAGUE

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΧΘΕΣΙΝΑ ΜΑΤΣ ΣΤΟ THRAKISPORTS CHAMPIONS LEAGUE PREDICTOR GAME