Champions League: Πρεμιέρα με άρωμα… γυναίκας στην κορυφή, στην 5άδα Πανταζής, Καφατάρης, Παρασχούδης και «Derveni Gas»

Ολοκληρώθηκε η πρώτη αγωνιστική στους τέσσερις από τους οκτώ ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και είχαμε αρκετές εκπλήξεις. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης Λίβερπουλ ηττήθηκε στην Ιταλία από τη Νάπολι του Κώστα Μανωλά, ενώ δεν κατάφερε να κερδίσει στο απογευματινό ματς η Ίντερ, που ισοφάρισε μάλιστα στις καθυστερήσεις.

Η Βαλένθια πέτυχε τη μεγαλύτερη νίκη στην πρεμιέρα με το 1-0 επί της Τσέλσι στο Λονδίνο, ενώ η Λειψία έκανε το «μπαμ» στο «Ντα Λουζ», επικρατώντας με 2-1 της Μπενφίκα, βάζοντας «φωτιά» με το… καλημέρα στον 7ο όμιλο, μετά και το 1-1 της Λυών με τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης στο άλλο απογευματινό ματς (παρακάτω αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα).

Μαζί με το Τσάμπιονς Λιγκ ξεκίνησε όμως και το ThrakiSportS Champions League Predictor Game και μετά τα πρώτα οκτώ παιχνίδια της διοργάνωσης έχουμε… άρωμα γυναίκας στην κορυφή. Η Nikoleta D που χρησιμοποιεί το ψευδώνυμο « MeDagkwseOSouares» βρίσκεται στην πρώτη θέση έχοντας συγκεντρώσει 9,5 βαθμούς.

Μισόν πόντο πιο κάτω είναι ο Sapa3, ψευδώνυμο που αντιστοιχεί στον γνωστό διαιτητή της ΕΠΣ Θράκης, προπονητή τεχνικής κολύμβησης του ΝΟΑ και γενικό αρχηγό της μπασκετικής ομάδας του Δημοκριτείου Κομοτηνής Σαράντη Πανταζή. Βρήκε το ακριβές σκορ σε έναν αγώνα, βρήκε το σωστό αποτέλεσμα σε άλλους τέσσερις ενώ σε δύο από αυτούς προσέγγισε και το σκορ.

Στην τρίτη θέση είναι ο MinasKafas, δηλαδή ο κύπριος στην καταγωγή αλλά διαμένων στην Αλεξανδρούπολη Μηνάς Καφατάρης με 8,5 βαθμούς ενώ 8 έχει συγκεντρώσει ο Athanasp, που αν δεν πρόκειται για συνωνυμία, πρέπει να είναι ο Θανάσης Παρασχούδης, Εβρίτης στην καταγωγή προπονητής ποδοσφαίρου, ο οποίος εσχάτως μάλιστα προσφέρει τις υπηρεσίες του και στις ακαδημίες της Ξάνθης. Την πεντάδα συμπληρώνει ο DERVENI GAS, από το όνομα προφανώς της ομώνυμης επιχείρησης, ο οποίος έχει 7 βαθμούς.

Οι υπόλοιποι είναι από τους 6,5 βαθμούς και κάτω. Θυμίζουμε ότι η συμμετοχή στο ThrakiSportS World Cup Predictor Game είναι δωρεάν και ο διαγωνισμός γίνεται πρωτίστως για να απολαμβάνουμε με ένα εξτρά κίνητρο τους αγώνες, ωστόσο το ThrakiSportS δεσμεύεται να επιδιώξει κάποια συμβολικά δώρα σε αυτούς που στο τέλος θα έχουν τη μεγαλύτερη βαθμολογία. Για κάθε σωστό αποτέλεσμα στους αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ ο κάθε συμμετέχων κερδίζει έναν βαθμό, αν παράλληλα με το αποτέλεσμα προσεγγίζει και το σκορ τότε παίρνει συνολικά 1,5 πόντο και αν βρίσκει το ακριβές σκορ, 3 βαθμούς. Οι βαθμοί του καθενός προστίθενται και συγκρίνονται με των υπολοίπων και έτσι δημιουργούμε ένα μεταξύ μας πρωτάθλημα, στο οποίο ήδη έχουν λάβει μέρος φίλοι και αναγνώστες του ThrakiSportS, επαγγελματίες αλλά και ερασιτέχνες αθλητές της περιοχής μας αλλά και δημοσιογράφοι, συνεργάτές της ιστοσελίδας και άλλα δημόσια και μη πρόσωπα. Όσοι δεν έχετε εγγραφεί κάντε το άμεσα με ένα κλικ ΕΔΩ, άλλωστε μονο οκτώ αγώνες παίχτηκαν και προλαβαίνετε με τις κατάλληλες προβλέψεις να καλύψετε το χαμένο έδαφος αφού υπάρχουν δεκάδες ακόμα ως τον τελικό.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ THAKISPORTS CHAMPIONS LEAGUE PREDICTOR GAME ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ

5ος ΟΜΙΛΟΣ

Νάπολι – Λίβερπουλ 2-0 (82΄πεν. Μέρτενς, 90΄+2 Γιορέντε)

Σάλτσμπουργκ – Γκενκ 6-2 (2΄,34΄,45΄ Χάλαντ, 36΄ Χουάνγκ Χι-Τσαν, 45΄+2 Ζομποζλάι, 66΄ Ούλμερ – 40΄ Λουκουμί, 52΄ Σαματά)

6ος ΟΜΙΛΟΣ

Ίντερ – Σλάβια Πράγας 1-1 (90΄+3 Μπαρέλα – 64΄ Ολαγίνκα)

Ντόρτμουντ – Μπαρτσελόνα 0-0

7ος ΟΜΙΛΟΣ

Λιόν – Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης 1-1 (50΄πεν. Ντεπάι – 41΄ Αζμούν)

Μπενφίκα – Λειψία 1-2 (84΄ Σεφέροβιτς – 69΄,79΄ Βέρνερ)

8ος ΟΜΙΛΟΣ

Τσέλσι – Βαλένθια 0-1 (75΄ Ροντρίγκο)

Άγιαξ – Λιλ 3-0 (18΄ Πρόμες, 50΄ Άλβαρες, 62΄ Ταλιαφίκο)