Κύπελλο Ελλάδος: Επίσημο τζάμπολ για ΓΑΣ Κομοτηνή κόντρα στον Ερμή Λαγκαδά και στο βάθος… Ολυμπιακός (17:00, LIVE ThrakiSportS)

Το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν δίνει το απόγευμα της Τετάρτης ο ΓΑΣ Κομοτηνή, αλλά ενδεχομένως αυτό να είναι και το σημαντικότερο όλης της σεζόν.

Οι παίκτες του Νεοκλή Λεμονίδη υποδέχονται τον Ερμή Λαγκαδά με στόχο την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος. Υπενθυμίζεται ότι ο νικητής της αναμέτρησης θα υποδεχθεί στην επόμενη φάση την αναπτυξιακή ομάδα του Ολυμπιακού, που φέτος αγωνίζεται στην Α2 Ανδρών σε ένα ματς που λόγω του ονόματος του αντιπάλου, αναμένεται να προκαλέσει μεγάλο ενδιαφέρον αν τελικά διεξαχθεί στην Κομοτηνή.

Η ΚΕΔ/ΕΟΚ όρισε τριπλέτα για το σημερινό παιχνίδι, καθώς την αναμέτρηση θα διευθύνουν οι  Ξενικάκης, Δημάδης και Μπακάλης με κομισάριο της αναμετρησης τον Γκουρτζελίδης. Αξίζει τέλος να τονιστεί ότι οι δυο ομάδες του ΓΑΣ Κομοτηνή και του Ερμή λαγκαδά θα αναμετρηθούν και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ενώ ειδικά για τους Θρακιώτες θα αποτελέσει την πρώτη τους συμμετοχή στο Κύπελλο Ελλάδος μετά από μια ολόκληρη δεκαετία. Το τζάμπολ έχει οριστεί στις 17:00 και θα υπάρχει ενημέρωση για την εξέλιξη του αγώνα μέσα από το ThrakiSportS.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αναμετρήσεων της Τετάρτης και οι ορισμοί των διαιτητών (ώρα έναρξης σε όλες τις αναμετρήσεις στις 17:00 το απόγευμα με εξαίρεση το πρώτο ματς, που ξεκινά μια ωρα νωρίτερα):

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ – ΒΟΡΕΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
Α’ ΦΑΣΗ (ΤΕΤΑΡΤΗ 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, ΩΡΑ 17:00)
Κλειστό Ευκαρπίας (16:00): Στρατώνι-ΠΑΣ Γιάννινα Λόρτος-Θεοδώρου-Σιταρίδης (Mήτσιου)
Κλειστό Φαρσάλων: Φάρσαλα-Ευρώπη 87 Πευκοχωρίου Πιτσίλκας-Παζώλης-Κοντογιάννης (Βαρνάς)
Κλειστό Μ.Τσίκινας: ΧΑΝΘ-Μαχητές Κοϊμτζόγλου-Λουλουδιάδης-Αγραφιώτης Γ. (Δροσόπουλος)
Κλειστό Λευκάδας: Δόξα Λευκάδας-Γέφυρα Τσακαλογιάννης-Καμήτσος-Λογοθέτης (Κανελλόπουλος)
Κλειστό Κομοτηνής: Κομοτηνή-Ερμής Λαγκαδά Ξενικάκης-Δημάδης-Μπακάλης- (Γκουρτζελίδης)
Κλειστό Λαμίας: Έσπερος Λαμίας-Φίλιππος Βέρ. Καλογερόπουλος Λ.-Τσουμαχίδης-Δολγυρας (Γκουντελιας)
Κλειστό Γρεβενών: Πρωτέας Γρεβενών-Καβάλα Ταρενίδης Κ.-Χατζηχαρίσης-Ντόγκας (Μπαταούλα)
Κλειστό Ευκαρπίας (18.00): Ευκαρπία-Αίας Ευόσμου Τσιρτσιμάλης-Φουντζήλας-Δέλλας (Παπαγεωργίου)