Βραδιά συγκινήσεων, βραβεύσεων και υψηλών στόχων με Ταξιλδάρη και… Αλβέρτη για τον ΓΑΣ Κομοτηνή

Μία εξαιρετική βραδιά επεφύλαξε η διοίκηση του ΓΑΣ Κομοτηνής για  αυτούς που επέλεξαν το βράδυ του Σαββάτου να βρεθούν στη Λέσχη Κομοτηναίων για την επίσημη παρουσίαση του συλλόγου ενόψει της νέας σεζόν.

Μάλιστα, στην διάρκεια της εκδήλωσης παραβρέθηκε με βιντεοκλήση και μίλησε ο πρώην αρχηγός της Εθνικής Ελλάδος και του Παναθηναϊκού Φραγκίσκος Αλβέρτη, ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων πως ο αθλητισμός μπορεί να περάσει σπουδαία μηνύματα και έχει ενωτικό χαρακτήρα.

Παράλληλα, ο Κούλης Ταξιλδάρης, εμβληματική φυσιογνωμία για το μπάσκετ της Κομοτηνής, ζήτησε από τους τοπικούς φορείς (που η αλήθεια είναι ότι στην πλειοψηφία τους έδωσαν το παρών) αλλά και τους παλιούς αθλητές του συλλόγου να στηρίξουν το εγχείρημα, που βρίσκει τον ΓΑΣ Κομοτηνή στη Β’ Εθνική.

Κατά την διάρκεια της βραδιάς βραβεύθηκαν οι αθλητές και οι άνθρωποι που στελέχωσαν το τεχνικό επιτελείο, οι οποίοι έφεραν την άνοδο, ενώ ξεχωριστή ήταν η στιγμή που κλήθηκε για να τιμηθεί η τριπλέτα Λεχούδη – Κουτσοβασίλη – Χαλήλ, οι οποίοι αποτελούν τους «τρεις σωματοφύλακες του ΓΑΣ», όπως χαρακτηριστικά ειπώθηκε.

Από πλευράς του ο νέος πρόεδρος της ομάδας Γιάννης Πεταλωτής αποκάλυψε πως η διοίκηση ακολουθεί ένα οργανόγραμμα που συνδυάζει την σκληρή δουλειά και συνέργεια με φορείς και συλλογικότητες ενώ δεν έκρυψε πως το όνειρο του είναι η ομάδα μέσα στα επόμενα τρία χρόνια να κυνηγήσει την άνοδο στην Α2 Ανδρών.

Πιο πριν όμως πρέπει να σταθεροποιηθεί στη Β’ Εθνική, αλλά ακόμα πιο πριν ο στόχος είναι στο ματς της Τετάρτης με τον Ερμή Λαγκαδά, που θα είναι το πρώτο επίσημο της χρονιάς, ο ΓΑΣ Κομοτηνή να νικήσει για να έχει το άλλο Σαββατοκύριακο την ξεχωριστή ευκαιρία να αγωνιστεί στην Κομοτηνή με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.