Ανατροπή δεδομένων! Επιστρέφει στην ενεργό δράση ο Κίμωνας Λεχούδης!

Μπορεί ο ΓΑΣ Κομοτηνή μέσα από ανακοίνωση που εξέδωσε να γνωστοποιούσε πως ο Κίμωνας Λεχούδης πήρε την απόφαση να «κρεμάσει» τα παπούτσια του, ωστόσο φαίνεται πως έχουμε ολική ανατροπή δεδομένων.

Ο έμπειρος φόργουορντ της ομάδας της Κομοτηνής βλέποντας πως η ομάδα της καρδιάς του τον έχει ανάγκη όσο τίποτα στην προσπάθεια που θα κάνει για την αποφυγή του υποβιβασμού, φαίνεται ότι βάζει το συναίσθημα πιο πάνω.

Ο Λεχούδης, σεβόμενος για άλλη μια φορά την ιστορία του ονόματος του και το βάρος που το συνοδεύει, πήρε την απόφαση να τα συνδυάσει όλα, καθώς πέραν των επαγγελματικών δραστηριοτήτων είναι πλέον και Δημοτικός σύμβουλος αλλά παραμένει και στον πάγκο του Ηρόδικου.

Η διοίκηση της ομάδας του ΓΑΣ αναζήτησε έναν ψηλό που θα έκανε τη διαφορά στην κατηγορία αλλά δεν βρήκε με αποτέλεσμα να αποτελέσει μεγάλη ανάγκη η επιστροφή του Λεχούδη στα παρκέ, που χρειάζεται όμως λίγο χρόνο προσαρμογής καθώς δεν έχει κάνει προετοιμασία.

Δεν αποκλείεται πάντως να τον δούμε έστω και για λίγη ώρα στο κρίσιμο ματς της Τετάρτης με τον Ερμή Λαγκαδά. Κρίσιμο όχι απλά γιατί διακυβεβεύεται μια πρόκριση στο Κύπελλο Ελλάδος αλά γιατί αν επιτευχθεί, τότε ο ΓΑΣ Κομοτηνή θα παίξει στη συνέχεια με τον Ολυμπιακό, με ό,τι θα μπορεί να σημαίνει αυτό για την ομάδα…