Super League: Εντυπωσιακή επικράτηση των Νέων της Ξάνθης επί του Αστέρα

Εντυπωσιακή εμφάνιση από την U19 της Ξάνθης, όπου επικράτησε με 4-2 του Αστέρα Τρίπολης, σε αναμέτρηση που διεξήχθη στα Πηγάδια.

Η Κ-19 της Xanthi FC το Σάββατο το πρωί υποδέχθηκε την αντίστοιχη ομάδα του Αστέρα Τρίπολης στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Νέων.

Η ομάδα του Κώστα Μπεδρελή έχοντας τρεις βαθμούς από τη νίκη στο Αγρίνιο, φιλοξενεί την Τρίπολη που δεν έχει βαθμό μετά τα παιχνίδια με Ολυμπιακό και ΑΕΚ.

Οι φιλοξενούμενοι στο 8′ έκαναν το 0-1 με τον Κανελλόπουλο, ενώ στο 35′ ο Τσιλιγγίρης με εκτέλεση φάουλ έκανε το 1-1. Η ανατροπή της Xanthi FC στο α’ μέρος ολοκληρώθηκε με το 2-1 από τον Φάκκη στο 36′ που με πλασέ έκανε το 2-1.

Στην επανάληψη το παιχνίδι είχε και πάλι ρυθμό παρά τον δυνατό αέρα, με τον Αστέρα να κάνει από τα 11 βήματα το 2-2 με το πέναλτι του Θεοδωρίδη φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσα. Η Xanthi FC αντέδρασε άμεσα και στο 59′ έκανε το 3-2 με το σουτ του Τσιπούρα και στο 68′ διαμορφωσε το τελικό 4-2 με το δεύτερο γκολ του Τσιλιγγίρη.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Θόδωρος Γιαπουντζής (Γκοντόλιας – Τζιβαρτζίδης) της ΕΠΣ Ξάνθης.

ΑΟ Ξάνθης: Στεπάνοβιτς, Χασάνογλου (89′ Αλεξανιάν), Τσιεγγελίδης, Τενεκές (57′ Νιαζήφογλου), Λεωντσάκος, Παπαδόπουλος, Τσιτσεκίδης, Γκαρνέτας (83′ Μολώνης), Τσιπούρας, Τσιλιγγίρης, Φάκκης (89′ Ιωακειμίδης).