Γκάφα του δημάρχου Αλεξανδρούπολης στο τελευταίο συγχαρητήριο μήνυμα στον Μιχαλεντζάκη

Σε πρωτοφανή γκάφα υπέπεσε ο νέος δήμαρχος Αλεξανδρούπολης στο τελευταίο συγχαρητήριο μήνυμα για το δεύτερο χρυσό του Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη στο Λονδίνο.

Εξέδωσε μεν ανακοίνωση αλλα τον συνεχάρη για το νέο του χρυσό μετάλλιο σε… λάθος αγώνισμα. Ο Μιχαλεντζάκης αναδείχθηκε πρωταθλητής κόσμου στα 100 μέτρα πεταλούδα της κατηγορίας S8 ενώ ο Γιάννης Ζαμπούκης τον συνεχάρη για το χρυσό που κατέκτησε στα 100 μέτρα ελεύθερο, αυτό το οποίο όμως ήδη είχε κατακτήσει από την περασμένη Δευτέρα.

Αναλυτικά το πρωί της Πεμπτης εκδόθηκε από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Αλεξανδρούπολης το εξής μήνυμα:

Από το Λονδίνο και πάλι στην κορυφή του Κόσμου! Ο χρυσός μας Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης, δεν μας εξέπληξε καθόλου γιατί απλά συνέχισε τα “θαύματά του”.
Παγκόσμιος πρωταθλητής με νέο Πανελλήνιο και ατομικό ρεκόρ στο αγώνισμα των 100μ ελεύθερο ανδρών κατηγορίας s8!
Άνθρωποι σαν τον Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη και τον Δημήτρη Καρυπίδη είναι οι καλύτεροι διαφημιστές του Δήμου Αλεξανδρούπολης διότι προβάλλουν την ιδιαίτερη πατρίδα μας σε όλο τον κόσμο!
Συγχαρητήρια !!!
Γιάννης Ζαμπούκης
Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης

Επίσης εκδόθηκε συγχαρητήριο του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης στον Δ. Καρυπίδη για την κατάκτηση της 3ης θέσης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης ΑμΕΑ του Λονδίνου:

Τα ευχάριστα νέα για τον Δήμο μας, συνεχίζουν να έρχονται από το Λονδίνο και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης ΑμεΑ 2019.
Ο αθλητής μας Δημήτρης Καρυπίδης πέτυχε τον θρίαμβο κατακτώντας την 3η θέση  στον κόσμο στα 100μ ύπτιο κατηγορίας s1 !
Τον συγχαίρουμε και τον ευχαριστούμε για τη χαρά που μας προσέφερε  με την  εξαιρετική του διάκριση.
Συγχαρητήρια Δημήτρη!
Γιάννης Ζαμπούκης
Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης