Συμμετοχή του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης στην 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Για  τέταρτη συνεχόμενη χρονιά το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης θα συμμετέχει στη Διεθνή  Έκθεση Θεσσαλονίκης που θα πραγματοποιηθεί από 7 έως 15 Σεπτεμβρίου 2019.   Η συμμετοχή του Δ.Π.Θ. πραγματοποιείται στο πλαίσιο θεματικού αφιερώματος για την εκπαίδευση AKADEMIA.

Σκοπός της συμμετοχής του Πανεπιστημίου είναι να ενημερώσει το ευρύ κοινό για τα μεταπτυχιακά  και ερευνητικά του προγράμματα, να παρουσιάσει νέες εφαρμογές, τα αποτελέσματα της έρευνας, τις καινοτόμες δράσεις που σχετίζονται με τις νέες τεχνολογίες, τις δυνατότητες  αλλά και την προσφορά του Ιδρύματος στην κοινωνία που προκύπτουν από τις συνεργασίες με εξωτερικούς  φορείς.

Τα εγκαίνια του περίπτερου του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης θα πραγματοποιηθούν  το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2019 στις 11:15 από την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων κα Νίκη Κεραμέως.

Επιπλέον κατά την διάρκεια της συμμετοχής του Ιδρύματος  θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου και ώρα 13:00 παράλληλη εκδήλωση σε συνεργασία με τον ΟΒΙ   με θέμα «Ανάπτυξη και Βιομηχανική Ιδιοκτησία: Ο ρόλος της Ακαδημίας Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας» ενώ την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου στις 11:15 ο Αν. Καθηγητής,  Διευθυντής  Οφθαλμολογικής Κλινικής κ. Γεώργιος Λαμπίρης,  θα παρουσιάσει το θέμα « Η Έρευνα για την αντιμετώπιση της Πρεσβυωπίας στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Μια πρακτική προσέγγιση».

Το περίπτερο του Δ.Π.Θ. θα βρίσκεται στο pavilion 14 stand 26. 
Ημέρες και ώρες  λειτουργίας  της Έκθεσης είναι :
ΣΑΒΒΑΤΟ & ΚΥΡΙΑΚΗ : 10:00-22:00
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ: 16:00-22:00

Πηγή: http://duth.gr/