Προτάθηκε για τον πάγκο της κορυφαίας ομάδας σε τίτλους παγκοσμίως ο Μαρίνος Ουζουνίδης

Χωρίς προπονητή είναι εδώ και αρκετό καιρό η Αλ Αχλί, που εξετάζει τις επιλογές που υπάρχουν διαθέσιμες στην αγορά.

Όπως αποκαλύπτει όμως η στήλη Agent Greek του Sportime, η ομάδα της Αιγύπτου… κοιτάζει ακόμα και την ελληνική αγορά.

Συγκεκριμένα, τονίζεται πως ατζέντηδες από όλο τον πλανήτη, έχουν αρχίσει να προτείνουν τεχνικούς στη διοίκηση της ομάδας.

Φυσικά η Ελλάδα δε θα μπορούσε να λείπει από τις προτάσεις αυτές, αφού υπάρχουν αρκετοί προπονητές, που μπορούν να σταθούν εκεί.

Μπορεί να ακούστηκε πως δέχτηκε κρούση ο Δώνης (και αυτός βέβαια μέσω ατζέντη που ζητούσε την εξουσιοδότηση του για να τον δουλέψει στην Αλ Αχλί), ωστόσο υπάρχουν και άλλοι δύο που προτάθηκαν.

Αυτοί είναι σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Αλεξανδρουπολίτης τεχνικός Μαρίνος Ουζουνίδης που είναι γεγονός ότι ψάχνεται προς το εξωτερικό αλλά μάλλον προς Ευρώπη μεριά, αλλά και ο Τάκης Λεμονής, τα ονόματα των οποίων έφτασαν στα γραφεία της Αλ Αχλί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε αντίθεση με τον Ουζουνίδη που ό,τι πιο κοντινό στην Αίγυπτο είναι η θητεία του στον ΑΠΟΕΛ, ο Λεμονής έχει δουλέψει ξανά στον αραβικό κόσμο, καθώς έχει βρεθεί στην Αλ Ραέντ της Σαουδικής Αραβίας.

Ωστόσο, η προοπτική της Αλ Αχλί δεν θα πρέπει κανέναν να αφήνει αδιάφορο, αν κρίνει κάποιος από την ιστορία της ομάδας. Ο σύλλογος έχει για έδρα το χωρητικότητας 75.000 θεατών Διεθνές Στάδιο Καΐρου και δεν θεωρείται απλά η κορυφαία ομάδα της χώρας. Ενώ, το 2000 επιλέχθηκε από την Αφρικανική Συνομοσπονδία Ποδοσφαίρου ως η αφρικανική ομάδα του 20ου αιώνα.

Μάλιστα, σύμφωνα με την wikipedia η Αλ Αχλί αποτελεί την πρώτη ποδοσφαιρική ομάδα σε τίτλους παγκοσμίως έχοντας 118 στο σύνολο (94 εγχώριους και 24 διεθνείς). Καμία άλλη ομάδα δεν έχει τόσους σε όποια χώρα και αν ψάξει κάποιος, σε ολόκληρο τον κόσμο…