Έκτακτη συνάντηση Μελιόπουλου με Μπράνκο και Γεωργιάδη για το μέλλον του 19χρονου παίκτη

Έκτακτη συνάντηση του Δημήτρη Μελιόπουλου και του ατζέντη του με τον Μάριο Μπράνκο και τον Γιώργο Γεωργιάδη πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στην Θεσσαλονίκη, μετά την δημοσιοποίηση της πρόθεσης του παίκτη να σταματήσει το ποδόσφαιρο.

Σε αυτήν την συνάντηση ο παίκτης εξέφρασε τους λόγους που τον οδηγούν στην απόφαση να σταματήσει στο ποδόσφαιρο. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Metrosport, ο 19χρονος πρώην μέσος της Ξάνθης εξέφρασε την απογοήτευση που νιώθει για την διαχείριση που είχε.

Η ηλεκτρονική έκδοση της καθημερινής αθλητικής εφημερίδας αναφέρει ότι «σ’ αυτή την φάση Μπράνκο-Γεωργιάδης ήθελαν να ακούσουν όσα είχε να πει ο ποδοσφαιριστής και να του δώσουν την ευκαιρία να εκφραστεί λέγοντας όσα νιώθει».

Όπως διευκρινίζεται, υπάρχει ενα παράθυρο να μείνει ενεργός αν πάει στην Κ19 καθώς ηλικιακά έχει το δικαίωμα να αγωνιστεί σε αυτήν. Αυτό είναι κάτι που έχει τεθεί ως προοπτική στον ίδιο από τους ατζέντηδές του και το έχουν εξετάσει ως ενδεχόμενο στην ΠΑΕ. 

Σε κάθε περίπτωση, όπως καταλήγει το σχετικό ρεπορτάζ, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι αυτή που πρέπει να πάρει την τελική απόφαση της διαχείρισης του παίκτη. «Να αποφασίσει δηλαδή αν προκρίνει την λύση της Κ19, συζητώντας φυσικά και με τον προπονητή της ομάδας, τον Πάμπλο Γκαρσία, και μετά να κάνει κίνηση προς τον παίκτη για να τον μεταπείσει από την απόφαση της διακοπής ενασχόλησης με τον ΠΑΟΚ και το ποδόσφαιρο»…