Προς επιστροφή Μουνάφο στην Τρίπολη πριν το ματς του Αστέρα στην Ξάνθη

Πολύ κοντά στο να επιστρέψει στην Τρίπολη και τον Αστέρα βρίσκεται ο Αργεντινός πρώην παίκτης του Πανθρακικού Χουάν Μανουέλ Μουνάφο.

Ο 31χρονος Αργεντινός μέσος, έλυσε τον Ιούλιο το συμβόλαιό του με τον Αστέρα Τρίπολης. Ωστόσο δύο μήνες μετά ο έμπειρος μέσος, σύμφωνα με πληροφορίες είναι πολύ πιθανό να γυρίσει στο «Θ. Κολοκοτρώνης».

Ο Μουνάφο φέτος συμπληρώνει δέκα χρόνια στην Ελλάδα, όπου ήρθε το 2009 για λογαριασμό του Πανθρακικού και έμεινε μέχρι το 2013. Πήγε δανεικός στον Πλατανιά την σεζόν 2010-2011 και το 2013 μετακόμισε στην Τρίπολη.

Μετά από μια διετία στον Αστέρα, πήγε ξανά στην Κρήτη και τον Πλατανιά την διετία 2015-2017 πριν επιστρέψει ξανά στην Τρίπολη. Το καλοκαίρι έμεινε ελεύθερος αλλά όλα δείχνουν ότι θα γυρίσει στην Τρίπολη για λογαριασμό του Αστέρα, τη φανέλα του οποίου θα φορέσει για πέμπτη σεζόν.

Τις προηγούμενες μέρες υπήρξαν φήμες οτι βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με την ομάδα της Λαμίας. Ωστόσο ο ΠΑΣ Λαμία με ανακοίνωσή του αναφέροντας ότι ποτέ δεν υπήρξε κάποια επαφή με τον ποδοσφαιριστή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λαμίας:

Ο γνωστός φαντασιόπληκτος «χτύπησε» και πάλι… Αυτή τη φορά σκαρφίστηκε επαφή με τον ποδοσφαιριστή Χουάν Μουνάφο γνωρίζοντας μάλιστα και την κατάληξη αυτής.

Η ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ διαψεύδει κατηγορηματικά ότι ο εν λόγω παίκτης βρέθηκε στη Λαμία, πόσο μάλλον ότι απέρριψε και συμβόλαιο που υποτίθεται ότι του πρόσφερε η ομάδα μας, πράγμα που δεν συνέβη ποτέ παρά μόνο στη φαντασία του συγκεκριμένου ανθρώπου.