Φιλικό παλαιμάχων την Κυριακή στο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» με στόχο την σωτηρία του Εθνικού Αλεξανδρούπολης

Με πρωτοβουλία των παλαιμάχων πετοσφαιριστών του Έβρου και ειδικότερα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, καλείται όλος ο φίλαθλος κόσμος της πόλης σε συνάντηση με σκοπό την ενίσχυση της ομάδας και της προσπάθειας να καταφέρει να κατέβει στο πρωτάθλημα.

Όσο παιρνούν οι μέρες, τόσο αυξάνεται το ενδεχόμενο αφανισμού του ιστορικού συλλόγου, ο οποίος στην παρούσα χρονική συγκυρία δείχνει ανύμπορος να εξοφλήσει ή αν διακανονίσει τα χρέη του και να δημιουργήσει ομάδα για να συμμετάσχει στη Volley League.

Οι εξελίξεις που είχαν έτσι και αλλιώς δραματική μορφή, τις τελευταίες ώρες και μετά την αποχώρηση του Σάκη Μουστακίδη δείχνουν μη αναστρέψιμες. Η ανακοίνωση που διακινείται κυρίως μέσω facebook έχει ως εξής:

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ
Οσοι αγαπούν το βόλει και τον Εθνικό να είμαστε εκεί
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ
Η ιστορία του Βόλεϊ στηρίζει το μέλλον του Βόλεϊ .
Οι παλαίμαχοι του Βόλεϊ του Έβρου με βασικό κορμό τους παλαίμαχους παίκτες του ΕΘΝΙΚΟΥ καλούν τον φίλαθλο κόσμο στο κλειστό γυμναστήριο
ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ την
Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2019 κι ώρα 11:00 π.μ.
σε μία εκδήλωση με σκοπό την ενίσχυση του ΕΘΝΙΚΟΥ. Οι παλιές δόξες του αθλήματος πρωτοστατούν στην στήριξη του βόλεϊ του ΕΘΝΙΚΟΥ στις κρίσιμες στιγμές που περνά δείχνοντας στους νεώτερους και θυμίζοντας στους παλαιότερους πως η ομάδα πρωταγωνιστεί στην Α1 εδώ και πολλά πολλά χρόνια.
Θα πατήσουν και πάλι στο παρκέ σε ένα φιλικό αγώνα που εύχονται να αποτελέσει την απαρχή της επιστροφής των φιλάθλων του ΕΘΝΙΚΟΥ στο γήπεδο. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα διατίθενται ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020 με στόχο την ΑΜΕΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗ και ΣΩΤΗΡΙΑ του βόλεϊ του ΕΘΝΙΚΟΥ.
Ο κόσμος του ΕΘΝΙΚΟΥ είναι ο πνεύμονας κι η καρδιά της ομάδας.
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.