Τα κορίτσια της Εθνικής μέχρι και… μούσι έβαλαν να ξυρίσει τον Θρακιώτη γυμναστή τους!!!

Επιμέλεια: Γιάννης Παρασχουδης

Είναι καθιερωμένο σε αποστολές όπως αυτή της Εθνικής Γυναικών στην Άγκυρα να μπαίνουν στοιχήματα. Άλλοι τα χάνουν, άλλοι τα κερδίζουν αλλά ο χαμένος της περίπτωσής μας, ο Εβρίτης γυμναστής της Εθνικής Γιάννης Παρασχίδης, μάλλον… πανηγυρίζει.

Η περίφημη ατάκα της ελληνικής ταινίας «Οι θαλασσιές οι χάντρες» βρήκε απόλυτη εφαρμογή την πρωτεύουσα της Τουρκίας. Ο στενός συνεργάτης του ομοσπονδιακού προπονητή Γκιγέρμο Ναράνχο είχε υποσχεθεί στα κορίτσια της Εθνικής ότι θα αποχωριστεί το μούσι του, εφόσον η Ελλάδα προκρινόταν στην 16άδα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Η υπόσχεση είχε δοθεί μετά την επίσκεψη της Εθνικής στην ελληνική πρεσβεία στην Άγκυρα. «Αν προκριθούμε θα μπει ξυράφι», είχε πει ο Παρασχίδης παρόντος του απεσταλμένου του SporsFeed Δημήτρη Τυχάλα. Το «θαύμα» έγινε και ο Εβρίτης γυμναστής «αναγκάστηκε» το μεσημέρι της Πέμπτης να επισκεφθεί έναν Τούρκο μπαρμπέρη και να γίνει σε λίγα λεπτά αγνώριστος.

«Χαίρομαι πάρα πολύ που κάναμε αυτές τις δύο νίκες και πρώτα απο όλα χαίρομαι για την απόδοση μας και τον τρόπο με τον οποιο παιζουμε. Η ομάδα παίζει με ενθουσιασμό και ευχαριστιέται τα παιχνίδια. Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι. Έχουμε κάνει 2 νίκες ως τώρα, όσες είχες κάνει ως τώρα η Εθνική ομάδα σε προηγούμενες διοργανώσεις. Το κλειδί της επιτυχίας μας είναι ότι δουλεύουμε πολύ σκληρά και η ομάδα μάχεται στο γήπεδο. Αν συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά θα έρθουν κι άλλα αποτελέσματα. Ελπίζω γενικά όλο αυτό να “ανεβάσει” λίγο το ελληνικό βόλεϊ. Είναι πολύ σημαντικό να δώσουμε κίνητρα στα παιδιά», δήλωσε ο Γιάννης Παρασχίδης στο ThrakiSportS απο την Άγκυρα πριν προλάβει να γυρίσει το μούσι του…