Ο ΑΟΞ τελείωσε Καρντόσο και Λυμπερόπουλο από την ΑΕΚ! Με πρώην της Ξάνθης στον πάγκο στην Τουρκία…

Η ήττα της ΑΕΚ από την Ξάνθη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος φαίνεται ότι αποτέλεσε την σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι στην Ένωση και έτσι τρια κορυφαία στελέχη του συλλόγου φαίνεται ότι αργά η γρήγορα θα αποτελέσουν παρελθόν.

Ο προπονητής Καρντόσο ήδη θεωρείται ξενο σώμα και αναμένεται εντός της Δευτέρας να ανακοιωθεί η παραίτηση ή απόλυσή του. Μαζί του φεύγει και ο τεχνικός διευθυντης Νίκος Λυμπερόπουλος, που φέρεται ήδη να υπέβαλε παραίτηση στον πρόεδρο Μηνά Λυσάνδρου με στόχο να αποφορτιστεί το κλίμα και η κακή κατάσταση στην ομάδα.

Τα σκάγια παίρνουν όμως και τον Βασίλη Δημητριάδη που επίσης με βάση τις νυχτερινές πληροφορίες, φαίνεται να τελειώνει από την ΑΕΚ. «Θα τους τελειώσω όλους», φέρεται άλλωστε να είπε φεύγοντας από το γήπεδο σε οπαδούς της Ένωσης ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΑΕΚ Δημήτρης Μελισσανίδης.

Από εκεί και πέρα, στο ματς της Πέμπτης στην Τουρκία με την Τραμζοσπόρ όλα δείχνουν ότι στον πάγκο της Ένωσης θα κάθεται ένας παλιός γνώριμος και της Ξάνθης, όπου υπήρξε παίκτης αλλά και προπονητής. Ο λόγος για τον Καβαλιώτη Νίκο Κωστένογλου, που μάλλον θα αναλάβει ως υπηρεσιακός και για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης για την 2η αγωνιστική.