Με Μπανιώτη και Δεβετζή η ημερίδα που ετοιμάζει στην Κομοτηνή το «Σπίτι του Αθλητή»

Ο Σύλλογος «Το σπίτι του αθλητή» επιτελεί έργο κοινωνικού και φιλανθρωπικού χαρακτήρα. Έχει ως αντικείμενο τη στήριξη παλαιών και νέων αθλητών όλων των αθλημάτων που για οικονομικούς και όχι μόνο βρέθηκαν κάποια στιγμή στο περιθώριο.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, ενισχύει και βοηθά τους αθλητές που έχουν ανάγκη. Μάλιστα, βρίσκεται υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO.

Ο συγκεκριμένος σύλλογος διοργανώνει ημερίδα αθλητισμού με θέμα «Εχω και εγώ ευθύνη– πως στηρίζω το παιδί μου στον αθλητισμό». Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στην Κομοτηνή στις 4/10/2019 και ώρα 19.00 στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη

«Οι γονείς έχουν να επιτελέσουν τον πιο σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση του αθλητικού χαρακτήρα του παιδιού τους, αφού μαζί με αθλητές και προπονητές, αποτελούν τα πρότυπα – ίσως τα ισχυρότερα- για έναν παιδί που ασχολείται με τον αθλητισμό.Σκοπός της ημερίδας είναι να ενημερώσουμε τους γονείς ότι η ευγενής άμιλλα ξεκινούν πάντα από το σπίτι αλλά και από τη συμπεριφορά των ίδιων των γονιών μέσα στα γήπεδα, όπου αγωνίζονται τα παιδιά τους».

Στο τέλος της ημερίδας θα ακολουθήσει βράβευση αθλητών της περιοχής μας. Καλεσμένοι όπως αναφέρεται σε σχετικό δεκτίο τύπου θα είναι ο Κώστας Μπανιώτης, η Πηγή Δεβετζή και πολοί άλλοι.