Τέλος από την Εθνική Δαλακούρας, Δαρίδης και Κασαμπαλής! Με μόνο έναν Θρακιώτη αναχωρεί για Μαυροβούνιο

Την προετοιμασία της συνεχίζει στο Μαυροβούνιο η Εθνική Ανδρών για το Ευρωβόλεϊ 2019 του Μονπελιέ, πλέον με 15 παίχτες και μοναδικό Θρακιώτη τον Ραφαήλ Κουμεντάκη.

Η ομάδα του Ανδρεόπουλου θα μετακομίσει για δύο μέρες στο Μαυροβούνιο και πιο συγκερκιμένα Δευτέρα και Τρίτη στην πόλη της Ποντγκόριτσα, όπου και θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη Εθνική της χώρας σε φιλικους αγώνες.

Την 15αδα της Εθνικής που θα αντιμετωπίσει τους Μαυροβούνιους ακολουθεί ο μοναδικός και τελευταίος Θρακιώτης της γαλανόλευκης, ο Ραφαήλ Κουμεντάκης. Ήδη από καιρό έχει αποκλειστεί ο Ανέστης Δαλακούρας, ο Τζούριτς ως γνωστόν τραυματίστηκε, ο Μούχλιας αναχωρεί για τις σπουδές του στην Χαβάη, ο Δαρίδης επίσης έχει αποκλειστεί εδώ και μέρες ενώ ο Σταύρος Κασαμπαλής που μετείχε στην αποστολή και ήταν στον πάγκο και στα τρία παιχνίδια με την Σλοβενία, αναχώρησε για μίνι διακοπές στην Αλεξανδρούπολη χωρίς να πάρει έστω την καρά της συμμετοχής στα φιλικά.

Αναλυτικά η αποστολή της Εθνικής για το Μαυροβουνιο: Ντ. Φιλίποφ, Κ. Στιβαχτής (πασαδόρου), Ν. Ζουπάνι, Α. Παπαδόπουλος (διαγώνιοι), Θ. Πρωτοψάλτης, Αλ. Ράπτης, Αν. Φράγκος, Ρ. Κουμεντάκης, Χ. Ανδρεόπουλος (ακραίοι), Γ. Πετρέας, Θ. Βουλκίδης, Γ. Παπαλεξίου, Π. Πελεκούδας (κεντρικοί), Μεν. Κοκκινάκης, Δ. Ζήσης (λίμπερο).