Αποσύρθηκε από το Κύπελλο ο Ίασμος – Ματαίωσε το ματς της Κυριακής η ΕΠΟ! Η επίσημη ανακοίνωση…

Ματαιώθηκε η αναμέτρηση ανάμεσα στον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου και τον Πανδραμαϊκό για την πρώτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, καθώς τελικά αποσύρθηκε από την διοργάνωση ο νταμπλούχος της ΕΠΣ Θράκης.

Την σχετική ενημέρωση έκανε η ίδια η ΕΠΟ. Υπενθυμίζεται ότι πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου της είναι ο Μάνος Γαβριηλίδης, πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης, που αναμφισβήτητα δέχεται και ένα σοβαρό προσωπικό πλήγμα αφού η ομάδα της Ένωσής του είναι αυτή που αποχωρεί.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα με βάση τα οποία οι διοικούντες του Ιάσμου είναι σε συζητήσεις με ανθρώπους του Ηρακλή για πιθανή μεταβίβαση του ΑΦΜ της ομάδας της Ροδόπης ώστε να αγωνιστεί με αυτό ο Γηραιός της Θεσσαλονίκης.

Η απόφαση για απόσυρση από το Κύπελλο έχει πολύ σοβαρές συνέπειες που δείχνουν ότι προφανώς ο Ίασμος δεν έχει σκοπό να συνεχίσει ούτε στη Γ’ Εθνική, όπου θα έχει τιμωρία αφαίρεσης πέντε βαθμών αν κατέβει όπως και από το τοπικό.

Επίσης το πρόστιμο φτάνει τις 2000 ευρώ ενώ ήδη καταπίπτει και το παράβολο των 500 ευρώ που είχε ήδη κατατεθεί για την συμμετοχή στο Κύπελλο. Τα πράγματα φαντάζουν εξαιρετικά δυσοίωνα για τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου – και δεν είναι η πρώτη φορά για την συγκεκριμένη ομάδα που έχει τέτοια κατάληξη.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει:

Η Επιτροπή Διοργανώσεων της ΕΠΟ, αφού έλαβε υπόψη της το έγγραφο του Σωματείου Μ. Αλέξανδρος Ιάσμου ΑΟ με το οποίο κάνει γνωστό ότι παραιτείται από τον αγώνα του με το σωματείο Πανδραμαϊκός ΑΟ,  προβαίνει στην ματαίωση του αγώνα της 1ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος Μ. Αλέξανδρος Α.Ο. – Πανδραμαϊκός Α.Ο., που είχε οριστεί να διεξαχθεί στις 25.08.2019.