Επαφές με Ίασμο από ανθρώπους του Ηρακλή για το ΑΦΜ των νταμπλούχων ΕΠΣ Θράκης

Συζητήσεις ανάμεσα σε παράγοντες του Ηρακλή Θεσσαλονίκης και του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου για την εξαγορά του ΑΦΜ των νταμπλούχων της ΕΠΣ Θράκης από τον γηραιό φαίνεται ότι βρίσκονται σε εξέλιξη τις τελευταίες ώρες.

Το πιθανότερο σενάριο για την επόμενη μέρα της ιστορικής ομάδας του Ηρακλή Θεσσαλονίκης είναι η Γ’ Εθνική, καθώς φαίνεται ότι ναυάγησαν οριστικά οι συζητήσεις με τη νεοφώτιστη στην Football League Τρίγλια, παρά την επαναπροσέγγιση που έγινε τις προηγούμενες μέρες.

Σε αυτό το σενάριο τίθεται ένα διλημμα που καλούνται να απαντήσουν οι αρμόδιοι τους κυανόλευκους. Αυτός έχει να κάνει με τον αν θα πορευτούν με το ΑΦΜ του ιδρυτικού σωματείου ή αν θα αποκτήσουν ΑΦΜ άλλης ομάδας που συμμετέχει στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα.

Αν αυτό γίνει με το ιδρυτικό σωματείο, τότε μια πιθανή άνοδος δεν θα σημαίνει κάτι για την ομάδα, αφού θα βρει μπροστά της χρέη. Για αυτό και τις τελευταίες ώρες αρχίζει να κερδίζει έδαφος η αναζήτηση ενός άλλου ΑΦΜ που θα δώσει την ευκαιρία στον Ηρακλή να παραμείνει στον ποδοσφαιρικό χάρτη την φετινή σεζόν (καθώς οι προθεσμίες για δηλώσεις συμμετοχής έχουν λήξει).

Αν η ομάδα αυτή ανέβει, θα είναι του χρόνου στις επαγγελματικές κατηγορίες χωρίς χρέη. Ανεξάρτητα όμως από το τι θα κάνει, με μια τέτοια κίνηση θα δοθεί χρόνος εννιά μηνών να βρεθεί επενδυτής που θα αποκτήσει το πολυπόθητο ΑΦΜ ομάδας σε μεγάλη κατηγορία, χωρίς στο μεταξύ να εξαφανιστεί ο Ηρακλής από τον χάρτη.

Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει το iraklis1908, που είναι αρκετά έγκυρο σε θέματα του Ηρακλή, υπάρχουν επαφές με ομάδες Γ’ Εθνικής το τελευταίο διάστημα από ανθρώπους του Ηρακλή. «Το τελευταιο διάστημα μεταφέρονται κινήσεις και επαφές με Ιασμο Κομοτηνής, Αλέξανδρο Κιλκις, Άρη Παλαιοχωρίου και αρκετές άλλες», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.

Προσθέτει ότι αυτό που αναζητούν οι κυανόλευκοι είναι να έρθουν σε μια καταρχήν συμφωνία και στην συνέχεια να την παρουσιάσουν στην γενική συνέλευση για να πάρουν την συγκατάθεση των μελών του συλλόγου. Μια γενική συνέλευση που θα διεξαχθεί πιθανότατα την επόμενη Τετάρτη στο Ιβανωφειο.

Το ενδιαφέρον είναι ότι κατονομάζεται ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου ως ομάδα που έχει βρεθεί στο στόχαστρο των ανθρώπων του Ηρακλή και ήδη υπάρχουν συζητήσεις. Το ακόμα πιο ενδιαφέρον είναι ότι οι άλλες δύο ομάδες που αναφέρονται, ο Αλέξανδρος Κιλκίς και ο Άρης Παλαιοχωρίου είναι μεν γεωγραφικά πιο κοντά στην Θεσσαλονίκη, ωστόσο ΔΕΝ δήλωσαν συμμετοχή στη Γ’ Εθνική.

Με τις προθεσμίες να έχουν λήξει, γίνεται αντιληπτό ότι ένας από τους λίγους τρόπους για να υπάρχει Ηρακλής στον γεωγραφικό χάρτη τη νέα σεζόν περνάει από τον Ίασμο. Και αυτό δεν το λέει το ThrakiSportS αλλά τα ρεπορτάζ που προκύπτουν από έγκυρες πηγές στην Θεσσαλονίκη….