Σύσκεψη με τον νέο ομοσπονδιακό οι Γκούμας και Κεχαγιάς υπό τον Κώστα Κωνσταντινίδη

Σύσκεψη που κάλεσε ο τεχνικός διευθυντής των Εθνικών Ομάδων και πρώην σκάουτερ της Ξάνθης Κώστας Κωνσταντινίδης πραγματοποιήθηκε σε δύο μέρη την Τετάρτη 21/08, όπως ενημέρωσε η ίδια η ΕΠΟ.

Το πρώτο είχε ως βασικό σκοπό να συζητηθούν οργανωτικά θέματα και κυρίως να συστηματοποιηθεί η συνεργασία των ομοσπονδιακών προπονητών και γενικότερα των τμημάτων των «μικρών» Εθνικών Ομάδων. Παρέστησαν οι προπονητές της Κ21 Γιάννης Γκούμας, της Κ19 Νίκος Κεχαγιάς, της Κ17 Τάσος Θέος, της Κ15 Μάρκος Δήμος καθώς και ο συντονιστής των τμημάτων υποδομής, Θόδωρος Ελευθεριάδης. Παρόντες ήταν επίσης από την Επιτροπή Εθνικών Ομάδων της ΕΠΟ οι Κ. Βρακάς και Τ. Παπαχρήστος.

Στο δεύτερο μέρος στη σύσκεψη προσήλθαν ο αθλητικός διευθυντής της Εθνικής Ανδρών, Τάκης Φύσσας, ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Τζον Φαν’τ Σιπ και ο συνεργάτης του, Μιχάλης Βαλκάνης. Ο Φαν’τ Σιπ είχε μια πρώτη γνωριμία με τους προπονητές των μικρότερων Εθνικών Ομάδων και μία αρχική συζήτηση για το πώς θα δομηθεί το πλάνο συνεργασίας του team της Εθνικής Ανδρών με τους υπόλοιπους ομοσπονδιακούς προπονητές.

Συμφωνήθηκε να υπάρξουν σύντομα και άλλες συναντήσεις, ώστε να τεθούν επί τάπητος όλα τα ζητήματα των τμημάτων και να παρθούν οριστικές αποφάσεις για τον τρόπο λειτουργίας τους και τη συνεργασία μεταξύ των μελών τους.

Το βράδυ της Τετάρτης 21/08, οι κκ Φαν’τ Σιπ και Βαλκάνης μετέβησαν στο «Γ. Καραϊσκάκης» και παρακολούθησαν τον πρώτο αγώνα του Ολυμπιακού κόντρα στην Κράσνονταρ για τα play off του Champions League.

Την Πέμπτη 22/08 οι κκ Κωνσταντινίδης, Φύσσας, Φαντ’τ Σιπ και Βαλκάνηςπαρακολούθησαν την προπόνηση και το εσωτερικό διπλό του α’  γκρουπ της Κ15, ενώ κάτι ανάλογο έχει προγραμματιστεί και για το β’  γκρουπ, την Παρασκευή 23/08.

Για το Σαββατοκύριακο 24-25/08, το πρόγραμμα του Ολλανδού ομοσπονδιακού τεχνικού και των συνεργατών του περιλαμβάνει την παρακολούθηση αγώνων της1ης αγωνιστικής της Super League 1, αυτόν του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης το Σάββατο 24/08 και δύο ακόμη αγώνες της επιλογής του κ. Φαν’τ Σιπ την Κυριακή 25/08.