Γ’ Εθνική: Μεταγραφή από την Νάουσα στα γκολποστ για τον Άρη Αβάτου

Στη Γ Εθνική και στον Άρη Αβάτου θα συνεχίσει την καριέρα του ο πρωην τερματοφύλακας των ακαδημιών του ΑΟΞ Γιώργος Νομικός που ανακοινώθηκε και επίσημα.

Ο 21χρονος (08/12/1997) πορτιέρο με καταγωγή από την Καβάλα, αγωνίστηκε τα δύο τελευταία χρόνια στον ΦΑΣ Νάουσα με τον οποίο την περσινή χρονιά κατέγραψε 31 συμμετοχές και 2790 λεπτά στο πρωτάθλημα της Α Ερασιτεχνικής στην ΕΠΣ Ημαθίας.

Παλαιότερα αγωνιστηκε σε ΑΕΠ Βατολάκκου, Κοζάνη και στα τμήματα υποδομής της Ξάνθης με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα προ πενταετίας στα Κ17 της Super League.

Ο Νομικός που αγωνιστηκε και στα φιλικά με Αρη Πηγών και Φίλιππο Δροσερού, μαζί με τον Αθανασίου αλλά και τον νεαρό Χικμέτζαν θα αποτελούν την τριάδα των γκολκηπερ του Αρη την φετινη σεζόν.

Η ανακοίνωση του Αρη Αβάτου: Καλωσορίζουμε στην ομάδα μας τον 22χρονο 12/8/1997 πορτιέρο Νομικό Γεώργο ο οποίος την περσινή χρονιά αγωνιζότανε με τα χρώματα του Φ.Α.Σ.ΝΑΟΥΣΑ.
Γνωστός στο Ξανθιώτικο ποδοσφαιρικό κοινό αφού αγωνίστηκε και στα τμήματα υποδομών της Π.Α.Ε. Α.Ο.ΞΑΝΘΗ.
Κλείνουν με την προσθήκη του Γιώργου τα γκολπόστ της ομάδος μας αφού η τριάδα των κήπερ απαρτίζεται και με τον Αθανασίου αλλά και τον νεαρό Χικμέτζαν.